28. 01. 2023 - 20:03
NEMA DALJE Navijač Leedsa izveo nevjerovatnu proslavu gola i...
907
Shares
NEMA DALJE Navijač Leedsa izveo nevjerovatnu proslavu gola i nasmijao cijeli svijet

NEMA DALJE Navijač Leedsa izveo nevjerovatnu proslavu gola i nasmijao cijeli svijet

28. 01. 2023 - 20:03
0
Shares

Ekipa Leedsa ostvarila je pobjedu na gostovanju kod Accrington Stanleya sa 1:3 u okviru FA kupa, ali to nije glavna priča dana kada je riječ o ovom klubu.

Šou je ukrao jedan od navijača gostujuće ekipe koji je odlučio da jedan od golova proslavi na unikatan način koji je nasmijao sve prisutne na stadionu.

Kako prenose engleski mediji sve se desilo kada je Luis Sinisterra postiga gol za vodstvo Leedsa od 0:3 na ovoj utakmici.

Navijač Leedsa tako je odlučio da utrči na teren, a onda je uslijedilo slavlje koje je nasmijalo apsolutno cijeli stadion.

Kada je ustao sa poda i završio svoje slavlje, zaštitar ga je izveo sa terena, te ga je vratio na tribine jer je shvatio njegovu namjeru.

Video pogledajte OVDJE

Pun sebe, navijač se udarao u prsa jer je ispao faca na ovoj utakmici, a sve su to sa osmjehom gledali navijači sa tribina.

Postoji šansa da bude kažnjen jer je utrčao na teren, ali pitanje je dal i će se to desiti jer skoro niko od aktera utakmice, osim navijača, nije shvatio šta se događa, prenose engleski mediji.

Leeds je na ovom gostovanju slavio sa 1:3, a njihov prolaz protivn ovog protivnika bio je sasvim očekivan.

Harrison je pogodio za 0:1 u 23. minuti, a upravo on se povezuje sa prelaskom u Leicester, te je navodno odigrao posljednju utakmicu u dresu Leedsa.

U 66. minuti Firpo je pogodio za 0:2 nakon sjajne asistenciej Bamfroda, ali tu nije bio kraj golova u mreži domaćeg tima.

Samo dvije minute Harrison je upisao i asistenciju, a treći gol za Leeds postigao je Sinisterra. Konačan rezultat od 1:3 postavio je Adekoya u 81. minuti.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti