28. 01. 2023 - 14:08
Kad je bila na travnjaku svi su gledali samo u nju: 'Sve što...
907
Shares
Kad je bila na travnjaku svi su gledali samo u nju: 'Sve što želim je raditi ono što volim'

Kad je bila na travnjaku svi su gledali samo u nju: 'Sve što želim je raditi ono što volim'

28. 01. 2023 - 14:08
0
Shares

Fernanda Colombo popularna je po svojim videima s nogometnih utakmica, na kojima je kao sutkinja oduševljavala, kako publiku, tako i igrače

Brazilka Fernanda Colombo (31) bila je jedna od najljepših nogometnih sutkinja svijeta. Postala je popularna po svojim videima s nogometnih utakmica, na kojima je oduševljavala, kako publiku, tako i igrače.

Colombo ima više od milijun pratitelja na Instagramu, na kojem je često objavljivala snimke s nogometnih utakmica, ali i nastavila neke svoje privatne fotografije koje posebno izazivaju pažnju (ne)sportske javnosti.

Video OVDJE.

Osim snimki, objavljuje i zabavna videa kojima nasmijava svoje obožavatelje, a baš je prije nekoliko sati podsjetila sve kada je tijekom jedne utakmice pozvala nogometaša, izgledalo je kao da će mu dati karton, no ona je izvadila maramicu i obrisala si znoj sa čela, te se nasmijala…

Colombo trenutačno radi kao stručna komentatorica na jednoj brazilskoj televiziji nakon što je napustila sudačke vode prošle godine. Inače, Colombo živi u Rio de Janeiru. Diplomirala je na kineziološkom fakultetu, te se usmjerila na sportsko novinarstvo, jer obožava sport. Bavi se pisanjem, voditeljstvom i i komentiranjem, a sportski svijet je odavno oduševila kako nogometnim znanjem tako i atraktivnim izgledom pa joj često govore da je najljepša sutkinja svijeta, iako ona više nije nogometna sutkinja.

(NET.HR)

Učitaj još novosti