26. 01. 2023 - 17:45
Igrač Manchester Cityja napustio djevojku osam mjeseci nakon...
907
Shares
Igrač Manchester Cityja napustio djevojku osam mjeseci nakon što su dobili dijete

Igrač Manchester Cityja napustio djevojku osam mjeseci nakon što su dobili dijete

26. 01. 2023 - 17:45
0
Shares

edan od najboljih nogometaša Arsenala Gabriel Jesus napustio je svoju djevojku Raianu Limu samo osam mjeseci nakon što su postali roditelji.

Vijest o prekidu objavila je mlada influenserka (21) na društvenim mrežama, navodeći da su bili pod velikom pritiskom drugih osoba.

"Prije nego što se tračevi počnu širiti, sama želim da vam kažem da Gabriel i ja više nismo par. I ko hoće da sudi može da sudi. Ko hoće da kaže neke loše stvari, može da govori. Ko želi i da slavi, može da slavi (naročito članovi porodice). To nije bila prevara, već samo pritisak svih i svega. Dobro smo se slagali, ali zbog tuđih problema uvijek smo imali poteškoće. Ne mogu više da izdržim i neću se prisiljavati na nešto što me ubija", napisala je Lima koja je rodila njihovu kćerkicu Helenu u maju prošle godine.

Na njenom Instagramu više nema nijedne zajedničke slike sa brazilskim nogometašem s kojim je bila u vezi od jula 2021. godine.

Gabriel Jesus je van terena još od Svjetskog prvenstva kada je zaradio povredu koljena, a njegov povratak na teren očekuje se za mjesec.

Učitaj još novosti