26. 01. 2023 - 15:03
Nećete vjerovati kako je engleski klub predstavio novo...
907
Shares
Nećete vjerovati kako je engleski klub predstavio novo pojačanje: 'Birali' su između Cristiana, Messija i njega

Nećete vjerovati kako je engleski klub predstavio novo pojačanje: 'Birali' su između Cristiana, Messija i njega

26. 01. 2023 - 15:03
0
Shares

Ljudi zaduženi za njihove društvene mreže rade genijalan posao

Burnley je prošle sezone ispao iz engleske Premier lige te se trenutno natječu u Championshipu, drugom razredu tamošnjeg nogometa. Napravili su svojevrsni remont te su se rastali od dugogodišnjeg trenera Seana Dychea, koji je vodio klub deset godina.

Njega je zamijenio legendarni branič Manchester Cityja i Belgije, Vincent Kompany, a iako su mnogi sumnjali u njega, on radi sjajan posao. Burnley je trenutno prva momčad Championshipa sa 62 boda te su na korak do povratka u elitu.

Njegova momčad radi sjajan posao na nogometnim travnjacima, a istu se stvar može reći i za ljude koji vode njihove društvene mreže.

Messi, Ronaldo ili on?

Naime, Burnley je u januarskom prijelaznom roku doveo novo pojačanje, 22-godišnjeg južnoafričkog napadača Lylea Fostera, koji je stigao iz belgijskog Westerloa. Mladić je potpisao na četiri i pol godine te bi trebao biti veliko pojačanje u lovu na povratak u Premier ligu.

Na službenom Twitter profilu kluba na nevjerojatan način je objavljeno ime novog pojačanja. Njihovi administratori su se potrudili te su iz popularnog filma Shrek izrezali dio u kojem antagonist razgovara s ogledalom. Ogledalo navijačima predstavlja novo pojačanje i to na poprilično duhovit način.

Prvo predstavi Lionela Messija i Cristiana Ronalda, a potom Fostera kojeg na kraju odabire lord Farquaad. Zbilja su se potrudili, a valja istaknuti kako inače imaju iznimno maštovite objave na društvenim mrežama.

(Net.hr)

Učitaj još novosti