24. 01. 2023 - 00:21
PAO DOGOVOR, ŠOK ZA NAVIJAČE NERAZZURRA! Jedan od najboljih...
907
Shares
PAO DOGOVOR, ŠOK ZA NAVIJAČE NERAZZURRA! Jedan od najboljih potpuno BESPLATNO pojačava jednog od glavnih favorita za osvajanje Lige prvaka

ŠKRINIAR BI MOGAO PUT PARIZA

PAO DOGOVOR, ŠOK ZA NAVIJAČE NERAZZURRA! Jedan od najboljih potpuno BESPLATNO pojačava jednog od glavnih favorita za osvajanje Lige prvaka

24. 01. 2023 - 00:21
0
Shares

Slovački reprezentativac i jedan od najboljih defanzivaca Evrope, Milan Škriniar, našao se na izlaznim vratima milanskog Intera te će izvjesno napustiti klub.

Inter je uredno odbijao sve ponude koje su pristizale na njihovu adresu, a gdje je meta bio Škriniar. Međutim, sada je sam Slovak odlučio da ne želi produžiti ugovor sa ‘Nerazzurrima’.

Podsjećamo, saradnja ovog 27-godišnjaka i velikana Italije ističe na ljeto, pa će igrač potpuno besplatno napustiti Giuseppe Meazzu i pridružiti se jednoj od najsuperiornijih evropskih momčadi.

Naime, radi se o PSG-u sa kojim je nogometaš, prema navodima uglednog francuskog L'Equipea, postigao i usmeni dogovor te nema dileme da će to biti fantastičan posao prvaka Ligue 1.

Parižani su nedavno Interu nudili 55 miliona eura za Škriniara što je uprava bivšeg šampiona Italije glatko odbila i ‘Prinčevi’ će morati sačekati do kraja sezone, ali će ujedno uštediti ogroman novac.

Sjajni defanzivac predstavlja stub odbrane ekipe koju sa klupe predvodi Simone Inzaghi i po mnogima je jedan od najzaslužnijih za uspjehe kluba u posljednjim sezonama, a njegov odlazak će sigurno biti veliki gubitak.

Inače, Slovak je sinoć zaradio crveni karton, a njegov Inter je šokantno poražen od Empolija kod kuće 0:1.

Učitaj još novosti