24. 01. 2023 - 00:05
JAOOO KAKVA IGRAČINA, DEFINITIVNO NIJE S OVE PLANETE!...
907
Shares
JAOOO KAKVA IGRAČINA, DEFINITIVNO NIJE S OVE PLANETE! Pogledajte Mbappeov show u francuskom kupu - zabio je pet golova

FRANCUSKA

JAOOO KAKVA IGRAČINA, DEFINITIVNO NIJE S OVE PLANETE! Pogledajte Mbappeov show u francuskom kupu - zabio je pet golova

24. 01. 2023 - 00:05
0
Shares

PSG uvjerljivo je sa 7:0 pobijedio US Pays de Cassel, momčad iz šeste nogometne lige, i plasirao se u osminu finala francuskog kupa.  Odličnu utakmicu odigrali su Kylian Mbappe, koji je zabio pet golova i asistirao za još jedan, te Neymar, strijelac jednog gola i dvostruki asistent.

Nedorasli suparnik francuskim prvacima nije uputio ni jedan udarac prema golu u prvih sat vremena utakmice, a do kraja ogleda uspio je to napraviti jednom. Istovremeno, PSG je očekivano preuzeo kontrolu nad utakmicom od prve minute, gospodario posjedom lopte (59 posto) i učestalo prijetio u utakmici igranoj u Lensu. Uputio je ukupno 25 udarca, od čega 13 u okvir.

Mbappe je svoj ovosezonski učinak dodatno podigao i on sad izgleda ovako - odigrao je 24 utakmice, zabio 25 golova i asistirao za njih šest. Jednak broj utakmica odigrao je i Neymar. Zabio je 16 i asistirao za 15 PSG-ovih golova u ovoj sezoni.

Mbappe je do hat-tricka došao u razmaku od 11 minuta, od 29. do 40., a u istom razdoblju zabio je i Neymar. S 4:0 otišlo se na odmor. U 56. je Mbappe zabio i četvrti put, za 6:0 je precizan je petom iz blizine bio Carlos Soler u 64., a onda je Mbappe u 79. zabio i peti put za konačnih 7:0 i plasman PSG-a među 16 najboljih u natjecanju.

Ždrijeb osmine finala je već obavljen, a PSG u sljedećem kolu čeka Olympique iz Marseillea kojeg predvode Igor Tudor i naš Sead Kolašinac.

Učitaj još novosti