23. 01. 2023 - 08:07
Kod 27:0 uložio je 1.25 miliona na pobjedu domaćina da dobije...
907
Shares
Kod 27:0 uložio je 1.25 miliona na pobjedu domaćina da dobije 10.000 eura, od tada ne spava mirno

Kod 27:0 uložio je 1.25 miliona na pobjedu domaćina da dobije 10.000 eura, od tada ne spava mirno

23. 01. 2023 - 08:07
0
Shares

Jedan od najvećih preokreta u historiji američkog fudbala donio je i ogroman gubitak na kladionici. Pasionirani kladioničar je izgubio pravo bogastvo na samo tri sekunde prije kraja meča.

Na utakmici američkog fudbala između Los Angeles Chargersa i Jacksonville Jaguarsa u osmini finala doigravanja NFL lige zabilježen je jedan od najvećih povrataka u historiji ovog sporta.

Ekipa iz Los Angelesa vodila je s nevjerovatnih 27:0 sredinom druge četvrtine i činilo se da im pobjeda ne može izmaći.

Tako je mislio i kladioničar koji je tada uložio čak 1.25 miliona eura na pobjedu Chargersa.

Opklada bi mu donijela dodatnih 10.400 eura, odnosno 0,8% od ukupnog iznosa kojeg je uložio. Dakle, riječ je o skromnoj cifri s obzirom na ulog.

Ipak, ono što je uslijedilo potpuno je poremetilo njegove planove. Jaguarsi su napravili takav povratak koji će sigurno upisan u historiju NFL-a.

Naime, gosti iz Jacksonvillea su uspjeli slaviti rezultatom 31:30, a da drama bude još veća posljednja tri poena su postignuta tri sekunde prije kraja.

Video pogledajte OVDJE.

Tako su se Los Angeles Chargersi oprostili od ovogodišnjeg NFL doigravanja, a nesretni kladioničar od bogatstva.

Jacksonville je prošao u sljedeće kolo, ali nije uspio doći dogurati do kraja pošto je u narednoj rundi play-offa poražen od Kansas City Chiefsa rezultatom 20:27.

Veliki gubitak kojeg je zabilježila osoba koja se kladila u jednoj londonskoj agenciji nije prošao nezapaženo na društvenim mrežama.

Ipak, uzimajući u obzir uloženo očigledno je da se radi o nekom pasioniranom kladioničaru i nema sumnje da će pokušati da se "vadi" i vrati izgubljeni novac.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti