21. 01. 2023 - 19:00
Riješena misterija velike prevare: Gerarda Piquea je izdala...
907
Shares
Riješena misterija velike prevare: Gerarda Piquea je izdala staklenka pekmeza!

Riješena misterija velike prevare: Gerarda Piquea je izdala staklenka pekmeza!

21. 01. 2023 - 19:00
0
Shares

Kolumbijska pop diva Shakira u novoj je pjesmi ponizila bivšeg igrača Barcelone, postavila vješticu ispred kuće svoje svekrve i prijeti da će podići betonski zid.

Shakira i Pique bili su zajedno više od deset godina, no prošlog su ljeta prekinuli vezu. Pjevačica je sigurna da ju je bivši nogometaš Barcelone varao. Shvatila je to... zbog jedne staklenke pekmeza od jagoda koji je neko očito jeo dok je bila na turneji.

Ženska je osveta u takvim slučajevima vrlo okrutna.

Prekinuli su, ali definitivno još nisu prošli kroz ovu situaciju. Sve je počelo pjesmom koju je Shakira objavila u januaru 2023. s argentinskim DJ-em Bizarrapom, a u kojoj je doslovno ponizila svog bivšeg i uputila brojne reference na Katalonca. Pritom, ime bivše nogometne zvijezde ondje se niti jednom nije spominjalo. No, sebe je usporedila s Ferrarijem i Rolex satovima, a Piqueovu novu strast s Renault Twingom i Casiom

Gerardov prijatelj Ibai Llanos kasnije je potvrdio da je Shakirina pjesma posvećena rastanku s nogometašem, iako su to ionako svi razumjeli. Pjesma je postala pravi hit, doslovno u jednom danu skupila je više od 50 miliona pregleda, nadmašivši po ovom pokazatelju legendarni hit Despacito u izvedbi Justina Biebera i Luisa Fonsija. I općenito je to bio rekord za latinoameričke skladbe.

A ovo nije bila jedina pjesma u kojoj je Shakira spominjala Piqueovu izdaju. Postoje još barem dvije pjesme u kojima se neizravno spominje njen prekid s nogometašem. Pjevačica je na tome već zaradila više od dva miliona dolara. Možda se o tome i radilo?

Gerard, naravno, nije stajao po strani te se također nasmijao što je bolje mogao i našalio se na račun svoje bivše. Prvo je otpjevao rečenicu iz Shakirine pjesme u kojoj je govorila o satovima. Tako je Španac pozirao s Casiom rekavši da je to sat koji će "trajati do kraja života". A da bi konačno zadao udarac bivšoj, došao je na utakmicu svoje novoformirane Kraljevske lige u Renault Twingu.

No, moramo priznati da je Kolumbijka bila sofisticiranija u osveti. Stavila je lutku vještice na balkon svoje kuće i usmjerila je prema kući svoje bivše svekrve. Činjenica je da Shakira nakon razvoda od Piquea i dalje živi u Barceloni, a kuća Gerardovih roditelja je doslovno nadomak. Susjedi su ispričali da je pjevačica osim lutke vještice stalno vrtjela svoju pjesmu na punu glasnoću. Piqueova majka bila je uplašena i zabrinuta da će postati žrtva rituala. Osim toga, Shakira je prijetila da će izgraditi betonski zid između svoje kuće i doma bivše svekrve.

Za izdaju saznala po pekmezu!

Ali to nije sve! Kako prenosi Four Four Two, pozivajući se na Show USA, kolumbijska pop zvijezda pronašla je zanimljiv način da razotkrije nevjeru svog bivšeg partnera.

Jednog dana vratila se s turneje i vidjela da je neko pojeo njen omiljeni džem od jagoda. Shakira je sigurno znala da Gerard to ne može učiniti jer mrzi ovaj džem. Stoga je bila sigurna da kod kuće postoji još jedna žena s kojom ju je Pique prevario.

Gerard na ovo još nije reagovao nikako, a može se samo nagađati kakva razmišljanja ima o ovome. Čini se da priča tu neće završiti. Shakira će se osvetiti do posljednjeg, a Piqueu, očito, također nije strano sve okrenuti u svoju korist i na tome zaraditi dodatni novac i PR.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti