22. 01. 2023 - 07:45
NAVIJAČI TOPNIKA U EKSTAZI! Zaručnica najnovijeg Arsenalovog...
907
Shares
NAVIJAČI TOPNIKA U EKSTAZI! Zaručnica najnovijeg Arsenalovog igrača je prvakinja u tverkanju i prava je BOMBETINA

STIŽE U LODNON

NAVIJAČI TOPNIKA U EKSTAZI! Zaručnica najnovijeg Arsenalovog igrača je prvakinja u tverkanju i prava je BOMBETINA

22. 01. 2023 - 07:45
0
Shares

U posljednjih nekoliko dana u Arsenalu je jako aktivno kada je riječ o dovođenju novih nogometaša u klub kako bi se tim nastavio boriti za titulu u Premiershipu.

Nakon što su zvanično predstavili Trossarda kojeg su doveli iz Brightona, niotkuda se pojavila informacija da je Arsenal "završio" još jedno pojačanje.

Radi se o Poljaku, Jakubu Kiwioru, koji je do sada igra za Speziju, a njegov dolazak u Arsenal koštat će Topnike 20 miliona eura.

Sa njim će put Londona krenuti i njegova zaručnica Claudia Kowalczyk, a navijači bi trebali biti itekako sretni nakon što je vide.

Kiwior ima 22 godine i svoje ime izgradio je na sjajnim igrama u Italiji, ali odigrao je jako dobro i na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Sa druge strane, Claudia je svoje ime stekla na drugi način, ali je svjetski poznata. Naime ona ima 30 godina i prvakinja je u twerkanju.

Ona na svom Instagram nalogu svakodnevno objavljuje veliki broj video zapisa svog tverkanja, te se ponosi sa svim što može da uradi.

Claudija je prvo 2017. godine postala Kraljica Njemačke u tverkanju, ali tu nije stala, te se prijavila na naredno takmičenje.

Godinu dana kasnije bila je u polufinalu Evropskog prvenstva, a sve to joj je donijelo ogromnu zaradu i pratioce na Instagramu.

Učitaj još novosti