21. 01. 2023 - 12:50
OPAAAAA, SENZACIJA NA POMOLU! Zizou se vraća na klupu i to...
907
Shares
OPAAAAA, SENZACIJA NA POMOLU! Zizou se vraća na klupu i to gdje: Odabrao je, bolje nije moglo ni u snovima

POVRATAK U TORINO?

OPAAAAA, SENZACIJA NA POMOLU! Zizou se vraća na klupu i to gdje: Odabrao je, bolje nije moglo ni u snovima

21. 01. 2023 - 12:50
0
Shares

Sinoć je Italijanski fudbaski savez kaznio Juventus sa ogromnih 15 bodova minusa zbog malverzacija prilikom transfera igrača od strane prethodne uprave i tako u poptunosti udaljio "bjankonere" od borbe za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Ipak, ova drakonska kazna, na koju Juve ima pravo žalbe, mogla bi mnogo lakše da se preboli ukoliko se ostvari pisanje uglednog francuskog sportskog lista "Lekip".

Prema njihovim infromacijama legendarni fudbaler Juventusa, a kasnije i trostruki šampion Evrope sa Real Madridom kao trener Zinedin Zidan izrazio je želju da se vrati u Torino i sjedne na klupu Juventusa.

Za Zidanove usluge raspitivali su se mnogi klubovi i reprezentacije, ali je on navodno odlučio da je Juventus pravo mjesto za nastavak karijere. 

Zizu je miljenik navijača "stare dame" sa kojom je osvojio dva "Skudeta" 1997. i 1998. godine, kada je Juve stizao do finala Lige šampiona, ali im je oba puta trofej izmakao.

Vidjećemo kako će se situacija odvijati, ali bi Zidanov dolazak umjesto, čini se već malo potrošenog, Masimilijana Alegrija mogao da unese potpuno novu energiju u klub koji se suočava sa velikim problemima.

Učitaj još novosti