21. 01. 2023 - 10:41
NAJTROFEJNIJI SVIH VREMENA U ZLOGLASNOM ZATVORU MANJI OD...
907
Shares
NAJTROFEJNIJI SVIH VREMENA U ZLOGLASNOM ZATVORU MANJI OD MAKOVOG ZRNA: Ono što je uradio jadnoj djevojci je ogavno, a tek mu slijedi PAKAO

DANI ALVES

NAJTROFEJNIJI SVIH VREMENA U ZLOGLASNOM ZATVORU MANJI OD MAKOVOG ZRNA: Ono što je uradio jadnoj djevojci je ogavno, a tek mu slijedi PAKAO

21. 01. 2023 - 10:41
0
Shares

Jedan provod slavnom fudbaleru je promijenio život. Samo zato što se djevojka usudila da ga odbije. Uslijedile su ogavne radnje zbog kojih je sada iza rešetaka.

Zgrabio je žrtvu za ruku i stavio je na svoj ud. Djevojka je uoprno odbijala, ali je to ponovo nekoliko puta. Zatim joj je prstom pokazao na vrata i poručio joj da uđe za njim u prostoriju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

To je samo jedan od sitdnih detalja koji su objavljeni u medijima nakon što je slavni fudbalski fudbaler završio iza rešetaka u zloglasnom zatvoru Brians 1 u Barceloni.

Dani Alves, najtrofejniji fudbaler svih vremena, je noć proveo iza rešetaka. Bio je manji od makovog zrna, prve su indicije španskih medija.

U zatvoru je završio zbog tog napada i fizičkog zlostavljanja. Sudija mu je odredio pritvog zbog mogućnosti bijega pošto ne postoji dogovor između Španije i Brazila oko izručenja kriminalaca.

Do sada mu je život bio kao bajka mogao je imati sve što poželi, međutim preko noći sve sve promijenilo. Umjesto u luksuznim i prstornim vilama, sada će spavati u čeliji od 12 kvadrata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Daniel Alves (@danialves)

Prema izvještajima iz Katalonije radi se o zatvrou u kojoj ima najviše fizičkih napada, kako između zatvorenika tako i na čuvare pa će se Alves morati dobro paziti.

Kakvi osuđenici borave u zatvoru najbolje pokazuje događaj iz 2019. godine kada je jedan od zatvorenika rukom probio zid čelije kako bi proveo noć sa drugim zatvorenikom, piše sportsport.ba.

Za Alvesa je u petak počeo novi život, do kada će trajati nije poznato. Jedno je sigurno za čuvenog Brazilca slijede dani kao iz pakla.

untitled-design-1-copy-1

Zatvor u kome boravi slavni Brazilac

Do napada je došlo 30. decembra, a 23-godišnja djevojka iz Barcelone je policiji sve prijavila 2. januara. Završio je u zatvoru bez kaucije.

Djevojka i njene prijateljice su prvo odbile Alvesa i njegovo društvo, ali je konobar insistirao pa su nekako došli do separea. Tamo je počeo pakao, barem prema svjedočenju djevojke.

Alves se odmah počeo glupirati, nakon toga ju je natjerao da mu sjedne u krilo, poslije čega je bacio i na pod. Bilo je tu još gnusnih detalja, ali o njima nećemo sada.

U međuvremenu Alvesova supruga Joana Sanz je iskazala podršku svom mužu i vjeruje u njegovu nevinost, dok je njegov dosadašnji klub Pumas ekspresno raskinuo ugovor sa igračem koji se smatra najboljim desnim bekom u historiji fudbala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

Alvesovo bogatstvo iznosi oko 60 miliona dolara. Slovi za bahatog i prepotentnog dečka, a silna želja da se pokaže u društvu se ovom 39-godišnjaku obila o glavu i očigledno plaća visoku cijenu zbog toga.

Učitaj još novosti