19. 01. 2023 - 18:32
Pričat će se o susretu Ronalda i Messija u Saudijskoj Arabiji...
907
Shares
Pričat će se o susretu Ronalda i Messija u Saudijskoj Arabiji - Slika govori više od 1000 riječi

Pričat će se o susretu Ronalda i Messija u Saudijskoj Arabiji - Slika govori više od 1000 riječi

19. 01. 2023 - 18:32
0
Shares

Lionel Messi i Cristiano Ronaldo vjerovatno igraju posljednji susret jedan protiv drugog u duelu All Star ekipe saudijskog prvenstva i francuskog PSG-a koji se igra u glavnom gradu Saudijske Arabije Rijadu.

Duel velikana svjetskog fudbala Lionela Messija i Cristiana Ronalda privukao je veliku pažnju i s nestrpljenjem se čekao njihov susret oči u oči.

Zanimljivo je bilo vidjeti dvojicu velikana pred ovaj meč. Susret nije bio previše srdačan, jasno je to po izrazu lica Cristiana Ronalda koji kao da nije baš sretan što je vidio velikog rivala, ali sve je obavio sportski.

Pozdrav pogledajte OVDJE.

Osmijeha je naravno bilo. Cristiano je svoje nekadašnje saigrače iz Real Madrida, Sergija Ramosa, Keylora Navasa i Achrafa Hakimija srdačno pozdravio.

Šale s Ramosom bilo je i na terenu, gdje međutim nije dobro počelo po All Star tim. Lionel Messi postigao je pogodak za vodstvo PSG-a nakon sjajnog dodavanja Neymara.

PSG je naravno veliki favorit u ovom meču. Izveli su Parižani najjači sastav od prve minute i teško da će All Star tim napraviti previše večeras.

Cristiano Ronaldo i Lionel Messi godinama unazad su bili veliki rivali na zelenom terenu. Dominirali su svijetom fudbala i smatraju se među najbolje fudbalere koji su se ikada pojavili.

Rivalstvo se godinama gajilo u mečevima Real Madrida i Barcelone, a rivalitet su okrunuli s ukupno 12 nagrada za najboljeg fudbalera svijeta. Messi ih ima sedam, a Ronaldo pet.

 

Sportsport.ba

Učitaj još novosti