19. 01. 2023 - 16:56
PROCURIO VIDEO S AERODROMA: Zvijezda Barcelone stigla na...
907
Shares
PROCURIO VIDEO S AERODROMA: Zvijezda Barcelone stigla na pregovore, potpisuje za ljutog rivala...

PROCURIO VIDEO S AERODROMA: Zvijezda Barcelone stigla na pregovore, potpisuje za ljutog rivala...

19. 01. 2023 - 16:56
0
Shares

Marcelo Brozović je prioritet Barcelone u zimskom prijelaznom roku, neovisno o tome što se u Italiji govori da hrvatski reprezentativac ne želi napustiti Inter, tvrdi Mundo Deportivo. Španjolci navode kako trener Xavi želi novog igrača nakon što je ranije ove sezone ostao bez Gerarda Piquea, koji se umirovio, dok će Memphis Depay otići u Atletico Madrid.

Iako je Brozović vezni igrač, a Pique i Depay stoper i napadač, Mundo Deportivo ističe kako se tokom "zimskog prijelaznog roka moraju iskoristiti prilike, a kvalitet igrača je važniji od konkretne pozicije". Spominjalo se kako će Brozović otići u Barcelonu u zamjenu za Francka Kessieja, ali prema španjolskom mediju, Kessie je bliže ostanku. "Barcelona će pokušati pronaći način da zadovolji Talijane", piše Mundo Deportivo, dodajući kako Katalonci žele i Goncala Guedesa iz Wolverhamptona.

Stručnjak za transfere Fabrizio Romano objavio je video na kojem je napadač Barcelone Memphis Depay. On je snimljen na aerodromu u Madridu, te se očekuje da uskoro potpiše ugovor s Atleticom.

Video pogledajte OVDJE.

Pregovori s Atlético Madridom su u toku. Memphis, otvoren za pridruživanje Atléticu — još uvijek nema dogovora između svih strana.

(SB)

Učitaj još novosti