17. 01. 2023 - 08:55
SVIJET JE DOBIO NOVOG KRALJA ŠAMARANJA: Lice mu je potpuno...
907
Shares
SVIJET JE DOBIO NOVOG KRALJA ŠAMARANJA: Lice mu je potpuno deformisano i uništeno, ali on je šampion

SORIN COSMA

SVIJET JE DOBIO NOVOG KRALJA ŠAMARANJA: Lice mu je potpuno deformisano i uništeno, ali on je šampion

17. 01. 2023 - 08:55
0
Shares

Rumun Sorin Comsa pobjednik je zaista nevjerovatnog takmičenja u šamaranju organizacije RXF Slap održanog u kasinu Las Vegas u gradu Cluju. Comsa je nakon više od 20 minuta brutalnih šamara pobijedio Gorczyca Alexandrua.

Sorin Comsa pobijedio je Gorczyca Alexandrua u finalu RXF Slap u Rumuniji nakon više od 20 minuta brutalnog šamaranja u kojem je pobjednik izvukao deblji kraj, barem po izgledu lica, no Alexandru je prvi odustao.

Comsa je imao dosta štete po obrazu iz prethodnih mečeva. Njegovo lice bilo je poprilično otečeno i zbog toga je Alexandru bio favorit u finalu.

Uslijedilo je 20 minuta brutalnih udaraca. Bili su to žestoki šamari s obje strane, lice Sorina Comse bilo je zaista strašnog izgleda, ali on nije odustajao.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RXF MMA (@rxfmma)

Upornost mu se na kraju isplatila. Nakon jednog udarca Alexandru je saopštio da mu je dosta i Comsu je usprkos većoj šteti na licu postao šampion.

Alexandru se u nekoliko navrata bunio tvrdeći da se Comsa namjerno izmicao. Sudije su upozoravale ovog takmičara, ali ostalo je sve na tome i bitka je nastavljena sve dok Alexandru nije odustao, piše sportsport.ba.

Pobjednik je i finansijski prošao jako dobro. Njemu je za ovaj trijumf pripalo 5000 eura i momku treba čestitati što je izdržao sve ove žestoke udarce.

Njegovo lice bilo je poprilično deformisano. Koža mu je pukla na nekoliko mjesta i neće biti nikakvo iznenađenje ako Comsa dio nagrade potroši na ljekare.

Comsi bi naredni izazov možda mogle biti Sjedinjene Američke Države i Power Slap League, takmičenje koje uskoro počinje pod okriljem UFC-a i šefa Dane Whitea.

Kompletan event koji traje više od tri sata možete pogledati na videu iznad.

Učitaj još novosti