15. 01. 2023 - 19:48
NAVIJAČ TOTTENHAMA UDARIO GOLMANA ARSENALA! Odmah je na scenu...
907
Shares
NAVIJAČ TOTTENHAMA UDARIO GOLMANA ARSENALA! Odmah je na scenu stupio i Xhaka! (VIDEO)

NAVIJAČ TOTTENHAMA UDARIO GOLMANA ARSENALA! Odmah je na scenu stupio i Xhaka! (VIDEO)

15. 01. 2023 - 19:48
0
Shares

Granit Xhaka je poznat kao neustrašiv igrač. Pravi vođa na terenu koji je spreman da žrtvuje sve kako bi zaštitio svoj tim i ekipu. To je bio i slučaj na londonskom derbiju.Više nema dileme. Arsenal je prvi favorit da nakon duže od decenije čekanja osvoji Premiership. Postalo je to jasno nakon pobjede u derbiju nad Tottenhamom.

Topnici su slavili sa sigurnih 2:0. Oba gola su u postilig u prvom poluvremenu, a u drugom poluvremenu ih je spasio Aaron Ramsdale sjajnim odbranama.

Nakon što je utakmica završena Ramsdale je krenuo po bočicu vode iza gola gdje ga je dočekao jedan od navijača Pijetlova i udario ga.
Kada je vidio šta se dešava Xhaka nije razmišljao ni sekunde šta uraditi već se odmah zaletio na navijače Tottenhama, ali su ga zaštitari spriječili.

Spriječili barem u prvi mah. Nakon što je krenuo prema centru Švicarac kosovkih korijena se ponovo zaletio prema navijačima i tražio je obračun.

VIDEO POGLEDAJTE OVDJE

Komično je djelovala scena kako menadžer Arsenala trči za svojim kapitenom kako bi ga zaustavio i spriječio ozbiljniji sukob, prenosi Sportsport.ba

Učitaj još novosti