15. 01. 2023 - 12:28
GLASINE SU ZAPRAVO ISTINITE! Brozović pred transferom...
907
Shares
GLASINE SU ZAPRAVO ISTINITE! Brozović pred transferom karijere? Talijan objavio detalje službene ponude

ŽELI GA BARCELONA

GLASINE SU ZAPRAVO ISTINITE! Brozović pred transferom karijere? Talijan objavio detalje službene ponude

15. 01. 2023 - 12:28
0
Shares

Barcelona je poslala službenu ponudu Interu za Marcela Brozovića, tvrdi talijanski novinar Gianluca Di Marzio, inače odlično upućen u događanja na tržištu transfera. "Barcelona je Interu poslala ponudu prema kojoj bi klubovi razmijenili Marcela Brozovića i Francka Kessieja. Glasine iz Španije su potvrđene", napisao je Di Marzio.

Podsjetimo, Marca, najčitaniji španski sportski list, i Gerard Romero, novinar jako blizak Barceloni, pisali su da je Barcelona poslala Interu ponudu za hrvatskog reprezentativca. Španjolci su također pisali kako je riječ o potencijalnoj razmjeni igrača, ističući kako su oba kluba zainteresirana za posao.

"U ovom trenutku prijedlog Barcelone nije napravio konkretan pomak. Ostaje stoga ideja koja bi se trebala riješiti razgovorom s igračima kako bi se shvatilo što žele", dodaje Di Marzio.

Talijan podsjeća kako se Brozović muči s ozljedom koju je zadobio na Svjetskom prvenstvu u Kataru, pa je tako odigrao samo deset utakmica u talijanskom prvenstvu.

Kessie, reprezentativac Obale Bjelokosti, u Barcelonu je stigao ljetos kada mu je istekao ugovor s Milanom. Međutim nije u prvom planu trenera Xavija. U dosadašnjem dijelu sezone upisao je osam nastupa, s time da je samo dvije utakmice započeo od prve minute.

Marca i Romero tvrde kako selidba u Barcelonu jako intrigira Brozovića, koji je u Inter došao u januaru 2015. godine iz zagrebačkog Dinama za osam milijuna eura. Od tada je za Inter odigrao 302 utakmice u kojima je zabio 30 golova i asistirao za 37. Ugovor s Interom ga vezuje do ljeta 2026., a produžio ga je prije deset mjeseci.

Španci pišu da je hrvatski veznjak nakon osam godina u Interu zasićen tom sredinom u kojoj je ostvario maksimum osvajanjem talijanskog prvenstva i kupa te da bi rado ostvario zadnji veliki transfer u karijeri. Dodaju da Inter već neko vrijeme prati Kessieja te da zbog svega navedenog ozbiljno razmatra zamjenu koju predlaže Barcelona. 

Učitaj još novosti