14. 01. 2023 - 08:20
BABIĆ JE SPARINGOVAO S FJURIJEM: Išao sam mu skinuti glavu, u...
907
Shares
BABIĆ JE SPARINGOVAO S FJURIJEM: Išao sam mu skinuti glavu, u ringu si 3 minute moj

SJAJNI HRVAT SARAĐIVAO S KRALJEM CIGANA

BABIĆ JE SPARINGOVAO S FJURIJEM: Išao sam mu skinuti glavu, u ringu si 3 minute moj

14. 01. 2023 - 08:20
0
Shares

Hrvatski bokser Alen Babić imao je čast da bude jedan od glavnih sparing partnera legendarnom Tajsonu Fjuriju (Tyson Fury).

Babić je sparingovao Fjuriju pred njegov posljednji meč koji je imao protiv Dereka Čisore (Chisore). Hrvatski borac u podkastu "Inkubator" govorio je o saradnji sa "Kraljem cigana".

- Sparing kao sparing ono. Mene je teško impresionirati, ja sam sparirao sa svima na svijetu. Sad poslije Fjurija mogu reći baš sa svima. 

Nije me impresionirao s ničim u sparingu, meni je bilo lagano raditi sparing. A Dicmo (Milun) kaže da sa strane nije tako izgledalo, ono da me pogodio par puta bolesno. 

Ja sam toliko bio sretan da sam u ringu s Tajsonom Fjurijem  da nemam nikakvu viziju da sam ja primio ikakav udarac u tih 40ak rundi - ispričao je Babić.

Upitan kako je izgledao taj raspored treninga, Babić je odgovorio:

- Ponedjeljak, utorak, četvrtak i petak sparing. On je radio deset, a ja sam radio pet rundi uvijek, jednom sam radio šest, jednom četiri. Bio sam tamo četiri sedmice, pa računaj. Nemam ja s ni kim lagano. 

On bi možda lagano, ali ja odmah. Ko god da je u ringu, ja sam to dokazao svima i sam sebi da pred nikim nemam taj respekt, uopće. Išao sam da mu skinem glavu. 

Čak bih ga pogodio tamo iza glave gdje ne smijem, da ga malo uzdrmam. Briga me, u ringu si tri minute moj.

Babić kaže da ne zna tako raditi.

- Ne mogu ja, ako budem pazio na njega ja ću biti nokautiran. Ne mogu si ja to priuštiti, ja moram biti na 100 posto snage. 

S njim nisam jeo pice i sladolede, s njim sam baš držao režim. Nakon trećeg sparinga mi je rekao da ću biti prvak - poručio je Babić.

Učitaj još novosti