06. 01. 2023 - 23:33
OPAAAAAAAAAAA: PSG ‘prelomio’, Neymar odlazi u Premier ligu po...
907
Shares
OPAAAAAAAAAAA: PSG ‘prelomio’, Neymar odlazi u Premier ligu po sniženoj cijeni?

MOGAO BI ZAVRŠITI U PREMIERSHIPU

OPAAAAAAAAAAA: PSG ‘prelomio’, Neymar odlazi u Premier ligu po sniženoj cijeni?

06. 01. 2023 - 23:33
0
Shares

Paris Saint-Germain stavio je Neymara (30) na transfer-listu i spreman je slušati ponude drugih klubova, tvrdi Fichajes.

PSG-ovi šeici spustili su cijenu na “samo” 50 miliona eura u nadi da će privući premierligaške klubove poput Newcastle Uniteda, Chelseaja i Manchester Cityja.

Podsjetimo, Neymar je najskuplji je igrač u povijesti nogometa. PSG ga je prije pet godina doveo iz Barcelone u transferu vrijednom vrtoglavih 222 miliona eura.

Brazilac još uvijek nije uspio ostvariti cilj zbog kojeg je došao i donijeti Parižanima iz Katara toliko željeni naslov Lige prvaka. Ugovor ima do ljeta 2027. godine.

Čelnici PSG-a navodno su počeli paničariti uvidom u Neymarov ugovor, koji mu se nakon 1. jula prošle godine automatski produžio do 2027., uz astronomska primanja koja mu omogućuju status jednog od najplaćenijih sportaša današnjice.

Osim toga, u PSG-u su još uvijek Leo Messi i Kylian Mbappé, tako da njihova tri ugovora ukupno iznose vrtoglavih 210 milijuna eura, što je cifra koja premašuje kompletne budžete brojnih drugih renomiranih europskih klubova.

Učitaj još novosti