26. 12. 2022 - 16:00
BOMBETINA, MAN. UNITED SPREMAN OBORITI KLUPSKI REKORD! Za...
907
Shares
BOMBETINA, MAN. UNITED SPREMAN OBORITI KLUPSKI REKORD! Za jednog od najboljih igrača Mundijala spremili pravo pravcato bogatstvo - od ovih cifara neće  vam biti dobro!

ENZO FERNANDEZ NA CIJENI

BOMBETINA, MAN. UNITED SPREMAN OBORITI KLUPSKI REKORD! Za jednog od najboljih igrača Mundijala spremili pravo pravcato bogatstvo - od ovih cifara neće vam biti dobro!

26. 12. 2022 - 16:00
0
Shares

Manchester United spreman je pobijediti svoje rivale Chelsea, Arsenal i Liverpool u dovođenju argentinskog veznjaka Enza Fernandeza, piše Evening Standard.

U tekstu se otkriva da je United spreman platiti traženu cijenu za potpis pobjednika Svjetskog prvenstva. Čak su spremni platiti i više samo da bi bili sigurni da će doći na Old Trafford.

Portugalska Benfica, za koju nastupa Fernandez, procjenjuje ga na oko 120 miliona eura. Već su odbili ponudu Liverpoola od 100 miliona eura, piše Daily Mail.

Ovaj 21-godišnjak proglašen je najboljim mladim igračem na Svjetskom prvenstvu jer je pothvatima u Kataru pomogao svojoj zemlji da ispiše historiju i osvoji treći Mundijal. Njegove partije u ulozi dubljeg veznog reda bile su u najmanju ruku vrhunske.

Bivši veznjak River Platea prešao je u Benficu u prošlom prijelaznom roku. Međutim, njegovi nastupi u ligi i Ligi prvaka u kombinaciji s onim što je učinio tokom prošlog mjeseca, vjerovatno su odredili da bi vro brzo mogao biti u pokretu.

Učitaj još novosti