09. 12. 2022 - 16:10
Santos prepričao razgovor s Ronaldom nakon što mu je rekao da...
907
Shares
Santos prepričao razgovor s Ronaldom nakon što mu je rekao da nije u prvom sastavu

Santos prepričao razgovor s Ronaldom nakon što mu je rekao da nije u prvom sastavu

09. 12. 2022 - 16:10
0
Shares

Portugalski izbornik objasnio je novinarima odluku da ostavi Cristiana Ronalda na klupi u osmini finala Svjetskog prvenstva protiv Švicarske (6:1). Ronaldo je ušao u 74. minuti pri rezultatu 5:1 za Portugal, a prethodno je briljirala njegova zamjena Goncalo Ramos s tri pogotka. 

"Morali smo razgovarati"

"Da, razgovarali smo. Bilo bi vrlo loše da nismo. Taj se razgovor dogodio na dan utakmice sa Švicarskom, do tada nismo ništa pričali. Objasnio sam mu zašto neće igrati. Sjeli smo poslije ručka i objasnio sam mu da nije starter, kako se ne bi iznenadio. Zvao sam ga u ured i rekao: Slušaj, nećeš započeti. To je bolje zbog strategije", rekao je Santos medijima pa nastavio:

"Očekivali smo tešku utakmicu i trebao mi je za drugo poluvrijeme. Nije bio sretan jer uvijek želi igrati. Pitao me mislim li da je to dobra ideja. Bio je to normalan razgovor i sve je normalno prihvatio. On nikada nije rekao da želi otići iz reprezentacije. Iako je znao da neće početi, htio se zagrijavati zajedno sa suigračima."

"Ostavite ga na miru"

Santos je potom zaključio: "On je bio taj koji je prvi trčao u slavlje, prvi koji je zvao ostale igrače da dođu i pozdrave navijače. Sad je vrijeme da ga konačno ostavite na miru." Portugal sutra od 16 sati igra protiv Maroka u četvrtfinalu Svjetskog prvenstva, a Ronaldo bi i tu utakmicu trebao započeti s klupe.

(Index.hr)

Učitaj još novosti