09. 12. 2022 - 10:50
TikToker koji tvrdi da je 'putnik kroz vrijeme' kaže da zna ko...
907
Shares
TikToker koji tvrdi da je 'putnik kroz vrijeme' kaže da zna ko će biti prvak svijeta u fudbalu

TikToker koji tvrdi da je 'putnik kroz vrijeme' kaže da zna ko će biti prvak svijeta u fudbalu

09. 12. 2022 - 10:50
0
Shares

Korisnik TikToka koji tvrdi da je putnik kroz vrijeme podijelio je bizarnu snimku koja navodno prikazuje finale Svjetskog prvenstva, uključujući momčadi i rezultat.

TikTok korisnik @worldcuptimetraveller podijelio je snimku s kraja utakmice koju je navodno snimio u budućnosti.


Još 2021. misteriozni korisnik, ranije poznat kao @nsh.official, predvidio je tačno konačni rezultat na odgođenom turniru Eura 2020. Podijelili su snimku koja prikazuje pobjedu Italije u finalu 2-1, što se i obistinilo samo nekoliko sedmica kasnije. Sada je isti korisnik senzacionalno ustvrdio da zna ko će biti u finalu ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva i koji će biti rezultat.


Dijeleći snimak za kojeg tvrdi da je snimljen na finalu Svjetskog prvenstva, napisao je da će Brazil pobijediti Francusku 2-1.


Isječak, podijeljen s njegovih skoro 86 hiljada pratitelja, prikazuje brazilske igrače i navijače kako slave, dok potišteni Olivier Giroud saginje glavu. Na ekranu je rezultat Brazil 2 - Francuska 1, s grafikom Svjetskog prvenstva koja izgleda službeno.

Na ekranu se prikazuju i navodni strijelci u finalu - za Brazil će pogoditi Marquinhos i Richarlison, dok će Griezmann zabiti za Francuze.

U kratkom videu, koji je prikupio više od 2 miliona lajkova i pregledan je više od 30 miliona puta, korisnik TikToka je istaknuo: "Brazil je upravo pobijedio Francusku u finalu Svjetskog prvenstva 2022. Ja sam putnik kroz vrijeme."


Mnogi su bili impresionirani montažerskim vještinama "vremenskog putnika, dok su drugi su brzo poručili da je snimka brazilskih navijača koji slave zapravo snimljena nakon Richarlisonova pogotka u njihovoj prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru protiv Srbije.

Još jedna osoba je poručila kako Giroudov dres Francuske ima samo jednu zvjezdicu iznad značke, što znači da mora biti od vremena prije finala Svjetskog kupa 2018, gdje je Francuska po drugi put osvojila natjecanje.

Također, više komentara poručuje da, iako neka predviđanja jesu tačna, korisnik je navodno izbrisao brojne prognoze koje se nisu obistinile.

Pogledajte video OVDJE

Učitaj još novosti