09. 12. 2022 - 11:40
Bez cilja luta, pogrešne ljubi, ide iz grijeha u grijeh:...
907
Shares
Bez cilja luta, pogrešne ljubi, ide iz grijeha u grijeh: Piquea stigla karma nakon samo šest mjeseci

Bez cilja luta, pogrešne ljubi, ide iz grijeha u grijeh: Piquea stigla karma nakon samo šest mjeseci

09. 12. 2022 - 11:40
0
Shares

Kako je Pique odlučio da ostavi Shakiru, čini se da je sada i njega zadesila ista sudbina. Španski mediji sve više pišu o tome da je "dobio nogu" od mlade Clare Chije Marti.

Nakon 12 godina veze koja je za plod dala dva sina, Milana i Sashu, uslijedio je reskid između Shakire i Gerarda Piquea u junu ove godine.

Bivši fudbaler odmah je nakon raskida ušao u vezu s 23-godišnjom Clarom Chijom Marti, no čini se da će njemu sada srce biti slomljeno, baš kao što je on to uradio Shakiri.

Mediji u Španiji sve češće pišu o tome da je Clara Chia sita svega i da želi raskid s Piqueom.

Poznati AS se pozivga na emisiju Telecino i izvještava da par prolazi kroz veliku krizu, te da je nakon samo pola godine njihova veza pri kraju.

Razlog leži u tome što se Clara Chia ljuti zbog odnosa s novinarima. Osjeća se uznemireno zbog stalnih pritisaka paparazza, te smatra da je Pique uopšte ne štiti onako kako je to radio sa Shakirom.

Također, par je nedavno uhvaćen kako se raspravlja na javnom mjestu, u jednom japanskom restoranu u Barceloni.

Claru Chiju je također uznemirilo i to što bi se Pique rado preselio u Miami gdje je i Shakira, kako bi bio bliže svojoj djeci.

Nedavno je i Shakira viđena zajedno s 21 godinu mlađim muškarcem. Mediji su odmah pohrlili da pišu o navodnoj novoj ljubavi, no ispostavilo se da se radi o instruktoru surfanja.

Jasno je to potvrdila i Shakira koja je poslala poruku preko svoje PR službe.

"Iz poštovanja prema mojoj djeci i zbog ranjivog trenutka kroz koji prolaze, molim medije da prestanu sa spekulacijama. Nemam partnera i nemam želju da ga imam. Potpuno sam posvećena svojoj djeci i njihovoj dobrobiti", poručila je kolumbijska pjevačica.

 

Učitaj još novosti