08. 12. 2022 - 11:41
SENZACIONALAN MBAPE IMA DJEVOJKU KOJA JE PROMIJENILA POL: Dugo...
907
Shares
SENZACIONALAN MBAPE IMA DJEVOJKU KOJA JE PROMIJENILA POL: Dugo je krila da je rođena kao muškarac, sad je PRELIJEPA MANEKENKA

SENZACIONALAN MBAPE IMA DJEVOJKU KOJA JE PROMIJENILA POL: Dugo je krila da je rođena kao muškarac, sad je PRELIJEPA MANEKENKA

08. 12. 2022 - 11:41
0
Shares

Transrodna djevojka Kilijana Mbapea potiče iz muslimanske porodice - zarobljena u tijelu muškarca, sa 16 godina odlučila je da promijeni pol i živi kao žena.

Najveća senzacija Svjetskog prvenstva u Kataru je upravo reprezentativac Francuske Kilijan Mbape, koji je sjajnom igrom na terenu umnogome doprinio da "pijetlovi" prođu u četvrtfinale, gdje ih čeka Engleska. Trenutno nastupa za Pariz Sen Žermen, a za svoj talenat i trud dobio je brojne nagrade, priznanja i milione. Međutim, njegov privatni život ne prestaje da intrigira javnost, posebno kada je ljubav u pitanju.

Naime, Kilijan je rođenu u pariskom predgrađu Bondi 1998. godine, po ocu Kamerunac, a po majci Alžirac. Od malena je volio fudbal i jako mlad je započeo profesionalnu karijeru, a prvi trener mu je bio - tata. Tako se već 2017. našao među 30 nominovanih za zlatnu loptu, postavši tako najmlađi kandidat za najboljeg fudbalera godine u istoriji.

Sa druge strane, ovaj mladi sportista ume da bude vrlo bahat, te mu sukobi sa saigračima nisu uopšte strani. Iako je ostvario nevjerovatne rezultate za samo 24 godine, u svetskim medijima se mnogo spekuliše o njegovom izboru emotivnih partnerki.

Mbape se donedavno zabavljao sa glumicom Emom Sme, ćerkom francuskog pjevača Davida Halideja. Ali, ono što je mnoge iznenadilo jesu šuškanja da je uplovio u romansu sa transrodnom manekenkom Ines Rau (32) . Iako glasine o ovoj navodnoj vezi postaju sve češće i glasnije, fudbaler informaciju nije ni demantovao, ni potvrdio.

Mada, paparaci su ih u maju zatekli kako su se družili na Filmskog festivala u Kanu. Nakon toga, Ines je, takođe, viđena na Kilijanovoj jahti i oboje su vrlo zadovoljno.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli INES RAU (@supa_ines)

Ko je Ines Rau?

Transrodna manekenka Ines Rau porijeklom je iz Alžira, ali rođena je u francuskoj prestonici. Sa samo 16 godina se podvrga operaciji promene pola. Međutim, tek pre osam je priznala da je zapravo bila muško. Pre Mbapea dugo je živela sa zgodnim glumcem i fitnes-instruktorom Stivom Žentisom.

Pomjera granice u svijetu manekenstva, te je postala prvi transrodni model koji se našao na naslovnoj strani "Plejboja". Od strane brojnih brendova bila je angažovana kao zaštitno lice raznih kampanja. Druži se sa mnogim poznatim ličnostima, a posebno se sprijateljila sa Dejvidom Getom.

(Stil)

Učitaj još novosti