03. 12. 2022 - 21:23
DOK MESSI I VEČERAS BRILJIRA NA TERENU: Svima je 'zapalo za...
907
Shares
DOK MESSI I VEČERAS BRILJIRA NA TERENU: Svima je 'zapalo za oko' ono što Antonela drži u rukama na tribini

DOK MESSI I VEČERAS BRILJIRA NA TERENU: Svima je 'zapalo za oko' ono što Antonela drži u rukama na tribini

03. 12. 2022 - 21:23
0
Shares

Supruga Lionela Messija Antonela Roccuzzo uvijek je uz svog voljenog supruga, a tako je i u večerašnjem duelu osmine finala Svjetskog prvenstva protiv Australije, gdje je privukla veliku pažnju na tribinama.

Brak Lionela Messija i njegove Antonele izuzetno je čvrst. Skupa imaju tri sina, a njihova ljubav rodila se još od malih nogu.

Sudeći prema svemu što se dešava ta ljubav traje i dan danas. Primijeti se to u sitnim detaljima, a Antonela je i večeras pokazala koliko cijeni supruga.

Taj sitni detalj je maskica na mobilnom telefonu. Na njoj je Leova slika na kojoj podiže ruke ka nebu u dresu reprezentacije Argentine.

fje4r4txwaip136

Foto: Twitter

Male stvari čine velike ljubavi. Antonela je ovim pokazala da uvijek misli na Lionela, a on je svjestan toga i mirno može odrađivati posao na terenu.

Treba istaći da je Antonela ponovo na tribinama u dresu svog supruga. Obučena je sasvim obično i njoj ne treba nikakva golišavost da bi iskazala ljepotu.

"Nervozan sam jer znam da je kraj"
Argentinska zvijezda Lionel Messi (35) potvrdio je nedavno kako će mu Svjetsko prvenstvo u Kataru biti posljednje na kojem će nastupiti.

Messi se odlučio oprostiti od reprezentacije Argentine. To će vjerovatno učiniti odmah po okončanju Mundijala, ali izvjesno je da ga na prvenstvima svijeta više nećemo gledati.

"Da, ovo će sigurno biti moje posljednje Svjetsko prvenstvo. To sam već odlučio. Ima te nervoze i pitanja šta će se desiti, ali odluka je donijeta", poručio je Messi koji Gaučose ne smatra favoritima za naslov.

"Ne smatram nas favoritima. Ima tu reprezentacija koje su ispred nas, ali mi ćemo se boriti protiv bilo koga", poruka je jednog od najboljih fudbalera svih vremena.

Messi će sasvim sigurno učiniti sve da Argentinu odvede do naslova u Kataru. To bi bila kruna na veliku karijeru čuvenog Argentinca, a i večeras je postigao vodeći gol protiv Australaca..

Podsjetimo, Gaučosi su 2014. godine bili veoma blizu osvajanja titule, ali ih je u finalu na čuvenoj Maracani savladala Njemačka s 1:0.

Učitaj još novosti