28. 11. 2022 - 10:07
PRIČAMA JE DOŠAO KRAJ: Svi bruje o fotografiji koju je Diletta...
907
Shares
PRIČAMA JE DOŠAO KRAJ: Svi bruje o fotografiji koju je Diletta u sitne sate objavila na Instagramu

U VEZI S KARIUSOM

PRIČAMA JE DOŠAO KRAJ: Svi bruje o fotografiji koju je Diletta u sitne sate objavila na Instagramu

28. 11. 2022 - 10:07
0
Shares

Popularna italijanska novinarka Diletta Leotta našla se u centru pažnje javnosti nakon sinoćnjih objava na Instagramu koje su pokazale da ona više ne krije ljubavnu vezu s golmanom Lorisom Kariusom.

Prije nekoliko sedmica u javnosti su se pojavile informacije da je nekadašnji golman Liverpoola osvojio srce prelijepe italijanske novinarke, ali su oni u početku očito odlučili da kriju svoju vezu.

Sve je postalo "sumnjivo" kada je Diletta u nekoliko navrata putovala u Englesku gdje Loris trenutno brani za Newcastle, a prvi put zajedno fotoreporteri uhvatili su ih na aerodromu.

Međutim, nakon svih tih priča koje su se pojavile u javnosti Diletta i Loris nisu željeli da se oglašavaju, te na društvenim mrežama nisu pričali o svojoj vezi.

No, čini se da je šutnji došao kraj, a prva je led na Instagramu probila Diletta koja je sinoć objavila nekoliko storyja i po prvi put je javno pokazala Lorisa.

Diletta više očito ne želi da krije da je u vezi s nekadašnjim golmanon Liverpoola, te je pokazala da njih dvoje uživaju trenutno na zasluženom odmoru i da oboje očito vole da uživaju u vožnji bicikla.

dileta-karius

Italijanska novinarka je iznenadila javnost što je na taj način potvrdila vezu s Lorisom, ali očito da je odlučila da je vrijeme da stane u kraj špekulacijama i na ovaj način otkrije da je on ukrao njeno srce.

Nedavno su Loris i Diletta uživali na odmoru u Miamiju i u jednom storyju se on kratko našao u njenom kadru nakon čega se ona nasmijala, ali sada je jasno snimila Kariusa i pokazala da s njim provodi odmor tokom SP-a.

Italijanski mediji pišu da su Diletta i Loris već dva mjeseca u vezi, te da je on zbog nje odlučio da ostavi sada već svoju bivšu djevojku.

Riječ je o Janine Wiggert s kojom je Loris bio u vezi neko vrijeme, te je ona bila šokirala prije nekoliko mjeseci kada je Karius odlučio da prekine s njom, ali nakon što su se pojavile špekulacije da je s Dilettom sve joj je bilo jasno.

Na kraju se ispostavilo da je Karius svoju bivšu djevojku ostavio zbog Dilette koja je san mnogih muškaraca.

Oni su se upoznali u Londonu prije nekoliko mjeseci, a potom joj je Loris navodno poslao nekoliko poruka na Instagramu nakon čega je Diletta odgovorila i tada je počela magija između njih dvoje.

Učitaj još novosti