28. 11. 2022 - 15:32
"Pokazali smo KO JE KOGA J...": Junak Hrvatske poslao...
907
Shares

MUNDIJAL U KATARU

"Pokazali smo KO JE KOGA J...": Junak Hrvatske poslao prostačku poruku selektoru Kanade, koji je to uradio prvi

28. 11. 2022 - 15:32
0
Shares

Hrvatska je preživjela Milana Borjana i Kanađane! Vicešampion svijeta pobijedio je 4:1 i sačuvao nadu za osminu finala Mundijala u Kataru.

Na stadionu Kalifa, na kome su hrvatski navijači teško vrijeđali Borjana, a golman Crvene zvezde im odgovorio sa podignuta tri prsta, Hrvatska je preokretom pokazala razliku u klasi dva tima.

Heroj "vatrenih" bio je Andrej Kramarić sa dva gola na asistencije Ivana Perišića, u strijelce se upisao i Marko Livaja, kao i Lovoro Majer u posljednjim momentima meča, a sve nakon što je Kanada povela u samom uvodu preko jedine zvijezde Alfonsa Dejvisa.

Nakon meča, upravo je Kramarić izjavom "bocnuo" selektora Kanade, Džona Herdmana.

- Prvih pet minuta težak početak, ali pokazali smo ono što Hrvatska uvijek pokazuje. Pokazali smo fokus i psihičku snagu, zbog koje smo preokrenuli i na kraju pobijedili. Sigurno posebno veče za mene i za ekipu. Ne daju se svaki dan dva gola na Svjetskom prvenstvu, počeo je dvostruki strijelac za Hrvatsku, nakon čega je prokomentarisao nešto što HRT nije prenio:

- Želim da zahvalim Kanadi za motivaciju. Hrvatska je pokazala ko će koga je*ati.

Podsjetimo, ovakvu izjavu Kramarić je dao zbog komentara selektora Kanade, Džona Herdmana, koji je u najavi utakmice iznenadio mnoge.

- Rekao sam igračima da pripadamo ovdje i da ćemo iduću utakmicu sj*bati Hrvatsku. Jednostavno je, rekao je Herdman nakon meča sa Belgijom.

Učitaj još novosti