23. 11. 2022 - 08:04
PROCURIO SASTAV VATRENIH ZA MAROKO: Dalić jednim imenom...
907
Shares
PROCURIO SASTAV VATRENIH ZA MAROKO: Dalić jednim imenom TOTALNO ŠOKIRAO!

LOVREN U PRVOJ POSTAVI

PROCURIO SASTAV VATRENIH ZA MAROKO: Dalić jednim imenom TOTALNO ŠOKIRAO!

23. 11. 2022 - 08:04
0
Shares

Nogometaši Hrvatske danas od 11 sati igraju svoju prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Protivnik je reprezentacija Maroka, a u ponedjeljak je objavljeno da će utakmicu suditi Argentinac Fernando Rapallini.

Rapalliniju će pomoćnici biti njegovi sunarodnjaci Juan Pablo Belatti i Diego Bonfa, dok je četvrti sudac Peruanac Kevin Ortega.

Kao dio programa razmjene sudaca između CONMEBOL-a i UEFA -e, Rapallini je na zadnjem Europskom prvenstvu sudio tri utakmice postavši prvi latinskoamerički sudac koji je sudio na EURO-u.

Jedan od ta tri susreta bio je dvoboj Hrvatske i Škotske kojeg su izabranici Zlatka Dalića na Hampden Parku u Glasgowu dobili rezultatom 3:1. Rapallini je sudio još i susret između Ukrajine i Sjeverne Makedonije, te dvoboj Francuske i Švicarske.

Što se tiče sastava Hrvatske za Maroko, Dalić definitivno zna ko će istrčati. Prema informacijama bliskim hrvatskim selektoru, Livaković će biti na golu, a pred golmanom Dinama trebali bi startati Sosa, Juranović, Gvardiol i – Dejan Lovren!

Dalić se nakon dugo razmišljanja navodno odlučio za iskusnog stopera Zenita kojem je ovo treće Svjetsko prvenstvu u karijeri. S početnog sastava je tako otpao mladi Josip Šutalo.

U sredini terena Kovačić, Modrić i Brozović, Perišić na lijevome krilu. Kramarić na poziciji špice, a desno će biti Pašalić, kako bi punio kazneni prostor iz kojega se Kramarić voli izvlačiti.

Učitaj još novosti