17. 11. 2022 - 14:31
PEREZ DEFINITIVNO STVARA NOVE GALACTICOSE! Real već dogovorio...
907
Shares
PEREZ DEFINITIVNO STVARA NOVE GALACTICOSE! Real već dogovorio veliki potpis ‘čuda od djeteta’, POTVRĐENO!

ENDRICK ĆE STIĆI U MADRID

PEREZ DEFINITIVNO STVARA NOVE GALACTICOSE! Real već dogovorio veliki potpis ‘čuda od djeteta’, POTVRĐENO!

17. 11. 2022 - 14:31
0
Shares

Predsjednik Real Madrida, Florentino Perez definitivno je netko tko razmišlja godinama unaprijed, što potvrđuje i novi transfer ovog velikana.

Perez je tako već zacrtao ciljeve ‘Kraljevskog kluba’ za period koji dolazi, a Španjolac planira napraviti bezbolnu smjenu generacija i čini se da je na pravom putu da to uradi.

Po mnogima, bilo je očekivano da će na Santiago Bernabeu prije ili kasnije stići Erling Haaland i Kylian Mbappe, no ćini se da prvi čovjek prvaka Evrope ima drugačije poglede.

Naime, inostrani mediji izvještavaju da je transfer brazilskog “čuda od djeteta” gotova stvar. Naravno, u pitanju je zvijezda Palmeirasa, fantastični Endrick. Otac 16-godišnjaka koji je “zaludio” svijet je, na neki način, potvrdio odlazak svog sina u Madrid.

“Putuovat ćemo u Realov trening kamp na kraju mjeseca, nakon razgovora u Realu će sačekati naš odgovor i onda poslati ponudu Palmeirasu”, kazao je on za tamošnje medije.

Bez dileme, u Palmeirasu su svjesni kakvog dragulja imaju, te ih brine klauzula od 60 milijuna eura koja neće predstavljati apsolutno nikakav problem za klub poput madridskog Reala..

Učitaj još novosti