15. 11. 2022 - 16:36
ANCELOTTI VEĆ SPREMIO LISTU ŽELJA ZA NAREDNO LJETO: Modrića će...
907
Shares
ANCELOTTI VEĆ SPREMIO LISTU ŽELJA ZA NAREDNO LJETO: Modrića će u Realu naslijediti sjajni Srbin?

SERGEJ MILIONKOVIĆ SAVIĆ BI MOGAO PUT MADRIDA

ANCELOTTI VEĆ SPREMIO LISTU ŽELJA ZA NAREDNO LJETO: Modrića će u Realu naslijediti sjajni Srbin?

15. 11. 2022 - 16:36
0
Shares

Aktuelnog prvaka Europe Real Madrid očekuje veliki remont veznog reda narednog ljeta.

Nakon što je Casemiro ove godine preselio u Manchester United, očekuje se da klub napuste i preostali članovi legendarnog trojca koji je godinama žario i palio nogometnom scenom – Luke Modrića i Tonija Kroosa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Modric (@lukamodric10)

Premda još uvijek nema konkretnih ponuda, Calciomercato javlja da su u ‘Kraljevskom klubu‘ već odredili igrače kojima ih žele zamijeniti.

Prema spomenutom izvoru, Carlo Ancelotti pojačanja će tražiti u rodnoj zemlji, preciznije u Serie A. Jedna od želja je srpski reprezentativac Sergej Milinković-Savić, koji briljira u Laziju. Uz njega, na radaru Reala je i Interov “ratnik” Nicolo Barella.

U međuvremenu, madridski Relevo piše da će se Real na skorašnjem Svjetskom prvenstvu u Kataru fokusirati na centarfora koji bi u nastavku sezone mijenjao sve češće ozlijeđenog Karima Benzemu.

Ancelotti je ranije govorio da ne planira dovoditi nove igrače u zimskom mercatu, ali ako se na Mundijalu istakne netko od manje poznatih napadača kome neće smetati uloga “jokera s klupe”, to bi se moglo promijeniti.

Učitaj još novosti