15. 11. 2022 - 13:52
Poznato je detaljnije: Evo koliku platu ima fizički radnik kod...
907
Shares
Poznato je detaljnije: Evo koliku platu ima fizički radnik kod Cristiana Ronalda

Poznato je detaljnije: Evo koliku platu ima fizički radnik kod Cristiana Ronalda

15. 11. 2022 - 13:52
0
Shares

Cristiano Ronaldo je u Portugalo prošle godine počeo izgradnju luksuzne vile u kojoj planira da živi sa svojom porodicom kada završi karijeru, a sada su se pojavile informacije oko iznosa plate koju ima svaki radnik kojeg je on angažovao.

Ronaldo je prošle godine kupio ogromnu parcelu na portugalskoj obali u mjestu Quinta da Marinha koje se nalazi na oko 40-tak kilometara udaljenosti od glavnog grada Lisabona.

Portugalac je na ovoj rivieri kupio zemlju kako bi napravio luksuznu vilu u kojoj planira da živi s porodicom kada završi svoju igračku karijeru, a Ronaldo je uložio ogroman novac kako bi napravio kuću iz snova.

Pored pogleda i izlaza na more ova vila će imati i ogromno dvorište na kojem će biti smješteni tereni za fudbal, tenis i košarku, a tu će biti i ogromna garaža u koju će moći Ronaldo na parkira čak 20 automobila.

Ovako će izgledati Ronaldova luksuzna vila iz snova u koju je uložio preko 20 miliona eura
Također, pored svega što je planirao da ima ova kuća jasno je da će uz to biti izgrađena i ogromna teretana, ali i soba za masažu i veliki bazen.


Radovi na Ronaldovoj kući napreduju punom parom i očekuje se da sve bude završeno za nekoliko mjeseci i već na proljeće će Portugalac imati priliku da se useli u kuću s Georginom i djecom.

Ronaldo nije štedio novac za kuću iz snova i navodno će potrošiti preko 20 miliona eura kako bi dobio ono što on i Georgina žele.

Ronaldo nije štedio novac da dobije na kraju najbolji mogući rezultat, a to pokazuje i cifra plate koju svakog mjeseca daje radnicima
Također, madridski AS je objavio i informacije oko toga koliko obični fizički radnici zarađuju kod Ronalda, a mnogi su se iznenadili kada su čuli koja cifra je u pitanju.

Naime, bez obzira na posao Ronaldo je odlučio da svaki radnik ima istu platu. Navodno, svaki radnik mjesečno zarađuje oko 6.000 eura što je zaista odlična cifra i pokazatelj da Ronaldo ne štedi novac jer želi da dobije najbolje moguće rezultate.

AS navodi da je Ronaldo osigurao svim radnicima odlične uslove, a da oni koji imaju neke bolje pozicije i uloge šefova zarađuju čak i više novca.

 

Sporsport.ba

Učitaj još novosti