15. 11. 2022 - 12:46
Nogometaš na utakmici kleknuo da zaprosi djevojku,...
907
Shares
Nogometaš na utakmici kleknuo da zaprosi djevojku, bezosjećajni zaštitar upropastio trenutak za pamćenje

Nogometaš na utakmici kleknuo da zaprosi djevojku, bezosjećajni zaštitar upropastio trenutak za pamćenje

15. 11. 2022 - 12:46
0
Shares

Vladislav Šubovič, nogometaš bjeloruskog drugoligaša Smorgona, ovih dana je dospio u središte pažnje svjetske javnosti nakon što je na utakmici odlučio zaprositi svoju djevojku.

Smorgon je u 26. kolu drugog ranga bjeloruskog nogometa dočekao Volnu i bio je veliki favorit.

Nakon što je u 49. minuti poveo sa 1:0, trener domaće ekipe je u 68. minuti u igru uveo 22-godišnjeg štopera Šuboviča kako bi učvrstio odbranu, ali i kako bi on iznenadio svoju djevojku i zaprosio je tokom susreta.

A idealnu priliku za to Šubovič je dobio u 85. minuti kada je dosuđen penal za Smorgon. On ga je uspješno realizovao, a potom je zajedno sa saigračima krenuo prema aut-liniji i pozvao je svoju djevojku da siđe s tribine.

Ona se nije nadala da će je Vladislav zaprositi, a kada je 22-godišnjak kleknuo pred nju i krenuo izvaditi zaručnički prsten, u sve se umiješao zaštitar.

Video pogledajte OVDJE.

On, očito, je bio jedini na stadionu koji nije bio obaviješten o čemu se radi, te je grubo odgurnuo djevojku s terena, nakon čega je zamalo došlo do fizičkog sukoba.
Na kraju se i sudija meča umiješao i naredio zaštitaru da se odmakne i dopusti Šuboviču da zaprosi djevojku koja je pristala da se uda za mladog nogometaša Smorgona.

Učitaj još novosti