10. 11. 2022 - 12:45
BOMBETINA I TO KAKVA! Najbrži fudbaler LŠ i jedan od najvećih...
907
Shares
BOMBETINA I TO KAKVA! Najbrži fudbaler LŠ i jedan od najvećih svjetskih talenata pravi transfer karijere? Velikan s Otoka ponudio 80 miliona

MUDRIK BI MOGAO POJAČATI ARSENAL

BOMBETINA I TO KAKVA! Najbrži fudbaler LŠ i jedan od najvećih svjetskih talenata pravi transfer karijere? Velikan s Otoka ponudio 80 miliona

10. 11. 2022 - 12:45
0
Shares

Arsenal silovito juriša ka tituli, a izvjesno je da će "tobdžije" ovu godinu završiti u stilu, kao prvoplasirani tim engleskog šampionata. Čini se da je Arteta sklopio kockice i sastavio moćan tim, što je upravo i nedostajalo Arsenalu dugi niz godina.

Samim tim, rastu i ambicije, a upravo tim povodom reagovala je i uprava Arsenala, koja je odlučila da u svoje redove pokuša da dovede super talentovanog krilnog napadača Šahtjora - Mihaila Mudrika.

Mudrik važi za jednog od najtalentovanijih fudbalera Starog kontinenta, što je i demonstrirao fenomenalnim izdanjima u Ligi šampiona, te nije čudo što je veliki broj klubova pokazao ozbiljno interesovanje.

Ipak, jedini ozbiljni potez povukao je Arsenal, koji je već poslao direktnu ponudu tešku čak 80 miliona eura, navode engleski mediji.

Iako je sportski direktor Šahtjora - Dario Srna više puta isticao da neće tako lako prodati talentovanog fudbalera, izgleda da je Arsenal na dobrom putu da dođe do realizacije ovog bombastičnog transfera.

Mudrik je ove sezone standardan prvotimac ukrajinskog velikana, a na 14 mečeva ove takmičarske godine upisao je sedam pogodaka i isto toliko asistencija. Krasi ga odlična tehnika i velika brzina, što je potvrdio i u Ligi šampiona, gdje je uz Osmana Dembelea bio najbrži fudbaler u grupnoj fazi, dostigavši impozantnih 36,6 kilometara na sat. Nema sumnje da će u slučaju transfera, biti veliko pojačanje za Arsenal.

Učitaj još novosti