06. 11. 2022 - 16:29
SKANDAL! VODI SE ŽESTOKA RASPRAVA: Đoković dobio "misterioznu"...
907
Shares
SKANDAL! VODI SE ŽESTOKA RASPRAVA: Đoković dobio

PARIZ

SKANDAL! VODI SE ŽESTOKA RASPRAVA: Đoković dobio "misterioznu" tečnost s tribina, treneri su sve pokušali sakriti

06. 11. 2022 - 16:29
0
Shares

Novak Đoković je nadomak osvajanja Masters 1000 turnira u Parizu, a detalj iz duela protiv Stefanosa Tsitsipasa postao je viralan.

Brojni Novakovi kritičari i teoretičari dočekali su šansu i iskoristili hit snimak koji se proširio društvenim mrežama. Naime, jedan navijač u Parizu snimio je kako se "misteriozna" tečnost sipa i donosi Đokoviću s tribina.

Vide se članovi Đokovićevog tima Ulises Badio, Goran Ivanišević i Marco Panichi, koji pokušavaju sakriti nekoliko bočica s tekućinom koju presipaju u praznu.

Na videu se jasno vidi da u Đokovićevom timu pokušavaju sve sakriti od kamera, pa je jedan od trenera zaklonio ovaj postupak leđima.

Na kraju su bočicu dodali do skupljačice loptica koja je taj napitak odnijela do Đokovića i on je to na kraju popio, piše Klix.ba.

Brojni Đokovićevi kritičari ovo su jedva dočekali pa su krenuli s prozivkama da je u pitanju nešto nedozvoljeno čim se dostavlja na ovakav način.

"Oduvijek sam mislio da bi trebalo biti malo više transparentnosti sa supstancama koje igrači uzimaju, posebno tokom utakmica, ali također sam rijetko mislio da nešto nije u redu. Zaboga, govor tijela u ovom videu je bizaran. Šta to Đokovićev tim treba da sakrije?", pita se Ben Rothenberg, teniski komentator i veliki kritičar srbijanskog tenisera.

Inače, snimak je nastao u jučerašnjem polufinalnom duelu Mastersa u Parizu kojeg je Đoković priveo kraju u svoju korist pobijedivši Stefanosa Tsitsipasa te zakazao današnji duel protiv Holgera Runea.

Učitaj još novosti