24. 10. 2022 - 23:32
SAMO JE PONAVLJAO JEDNU REČENICU! Khabib u potpunom šoku....
907
Shares
SAMO JE PONAVLJAO JEDNU REČENICU! Khabib u potpunom šoku. Pogledajte reakciju na

UFC 280

SAMO JE PONAVLJAO JEDNU REČENICU! Khabib u potpunom šoku. Pogledajte reakciju na "pljačku stoljeća" ruskog borca

24. 10. 2022 - 23:32
0
Shares

Proteklog vikenda održana je priredba UFC 280, najveći MMA event ove godine. Na njemu smo vidjeli dvije borbe za naslov. Aljamain Sterling uvjerljivo je obranio svoju titulu u bantamweight kategoriji tehničkim nokautom protiv T. J. Dillashawa, a učenik Khabiba Nurmagomedova Islam Makačev ugušio je Brazilca Charlesa Oliveiru i uzeo titulu u lakoj kategoriji.

Ipak, jedna od najvećih priča vikenda je borba između bivšeg prvaka, Rusa Petra Yana i Amerikanca Seana O'Malleya. Nakon tri runde sjajne borbe, većina fanova očekivala je pobjedu Yana, ali su dva od tri suca dala pobjedu njegovom suparniku, koji je i sam bio pomalo šokiran ishodom borbe.

"Najveća pljačka u povijesti UFC-a"
Mnogi su to prozvali najvećom pljačkom u povijesti UFC-a. Nijedan relevantan svjetski medij, ali ni sudački ekspert nije bodovao borbu u korist američkog borca jer se činilo da je Yan glatko pobijedio u barem dvije runde.

Ruski borac je bio jako revoltiran takvom odlukom pa je na Twitteru kratko i jasno poručio: "Jebeš suce." Bio mu je to treći poraz u posljednja četiri dvoboja, a mnogi fanovi su špekulirali kako je ovakva odluka sudaca i politički motivirana.

Khabibova reakcija postala hit
Jedan od onih koji nisu mogli vjerovati što se događa bio je i Khabib, koji se borio pod ruskom zastavom te podržava sve tamošnje borce. Na Instagramu je osvanuo video u kojem on i njegov tim prate Yanovu borbu.

U trenutku kad je najavljivač čitao sudačke odluke, prvi šok je bila činjenica da je pobjednika odlučila podijeljena, a ne jednoglasna sudijska odluka. Međutim, kada je objavljeno da je pobjednik O'Malley, dagestanska borilačka legenda bila je uznemirena i šokirana. "Kako je ovo moguće, brate? Kako? Sve tri runde sam bodovao za Yana", ponavljao je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MMA ™ (@freak.mma)

 

Učitaj još novosti