06. 10. 2022 - 18:26
OBJAVIO KRAJ: Messi odlukom rastužio fanove i najavio svoje...
907
Shares
OBJAVIO KRAJ: Messi odlukom rastužio  fanove i najavio svoje posljednje Svjetsko prvenstvo

OBJAVIO KRAJ: Messi odlukom rastužio fanove i najavio svoje posljednje Svjetsko prvenstvo

06. 10. 2022 - 18:26
0
Shares

Jedan od najvećih nogometaša koje je svijet ikada vidio Lionel Messi objavio je kako će mu Svjetsko prvenstvo u Kataru biti posljednje u karijeri.

Kao i na svakom dosadašnjem prvenstvu, Messi s Argentinom na Mundijal odlazi s najvišim mogućim očekivanjima. Dugo su mu u karijeri zamjerali što nije osvajao trofeje s Argentinom, ali i to se promijenilo na Copa Americi.

Sada će Messi imati posljednju šansu da s Argentinom postane prvak svijeta. Ozvaničio je da će Svjetsko prvenstvo u Kataru biti posljednje u njegovoj karijeri i tako je rastužio milione fanova širom svijeta.

"Ovo će biti moje posljednje Svjetsko prvenstvo. Sigurno! Odluka je donesena", rekao je Messi argentinskom novinaru Sebastianu Vignolu.

Važno je naglasiti i kako je Messi saopćio da neće donositi odluku gdje nastavlja karijeru sve do 2023. godine. Posljednjih dana mnogo se piše o njegovom povratku u Barcelonu, ali ni sam igrač još uvijek nije odlučio.

Messi nije bježao od uloge favorita za reprezentaciju Argentine u Kataru, ali je poručio da je to uvijek moguće zbog odličnih rezultata u historiji.

Izvor:Klix

Učitaj još novosti