06. 10. 2022 - 07:46
TEŽAK OKRŠAJ U REDOVIMA NBA PRVAKA: Zvijezda Warriorsa šakom...
907
Shares
TEŽAK OKRŠAJ U REDOVIMA NBA PRVAKA: Zvijezda Warriorsa šakom opalila saigrača, trening odmah prekinut!

SAD

TEŽAK OKRŠAJ U REDOVIMA NBA PRVAKA: Zvijezda Warriorsa šakom opalila saigrača, trening odmah prekinut!

06. 10. 2022 - 07:46
0
Shares

Zvijezda Warriorsa i četverostruki All-Star Draymond Green posvađao se na treningu sa Jordanom Poolem, a nakon verbalnog sukoba došlo je do naguravanja i fizičkog obračuna.

Green koji je poznat po provokacijama kako suparnika, tako i saigrača, šakom je opalio Poolea, a trening je nakon toga prekinut, javlja ESPN.

Poole navodno nije povrijeđen, a nakon obračuna je napustio dvoranu. Američki mediji navode kako ovo nije bio prvi sukob saigrača, ali ovoga je puta sve prešlo granice dozvoljenog i Greena čeka klupska kazna.

Green je karijeru započeo 2012./13. i zasad je igrao isključivo za Warriorse, s kojima je četiri puta bio prvak NBA lige. Godine 2017. bio je najbolji kradljivac lopti i defanzivni igrač godine te član treće najbolje petorke u ligi.

Godinu prije toga uvršten je u drugu najbolju NBA momčad. Poole je pred ulaskom u četvrtu sezonu karijere, nakon što su ga Warriorsi 2019. izabrali kao 28. izbor drafta. U prošloj sezoni ostvarivao je prosjeke od 18.5 poena, 3.4 skoka i četiri asistencije po utakmici.

 

Učitaj još novosti