05. 10. 2022 - 17:14
ODVIKAVANJE OD PIĆA, TETOVAŽE NA SVE STRANE! NFL zvijezdu...
907
Shares
ODVIKAVANJE OD PIĆA, TETOVAŽE NA SVE STRANE! NFL zvijezdu pitali da li je SRBIN: On postavio ORLA, pa na srpskom napisao OVO (FOTO)

SAD

ODVIKAVANJE OD PIĆA, TETOVAŽE NA SVE STRANE! NFL zvijezdu pitali da li je SRBIN: On postavio ORLA, pa na srpskom napisao OVO (FOTO)

05. 10. 2022 - 17:14
0
Shares

Jedan od najboljih defanzivaca NFL-a Maks Krozbi je srpskog porijekla - otkrili su navijači na društvenim mrežma.

Defanzivni end Oukland Rejdersa jedan je od kandidata za najboljeg defanzivca ove sezone, a sada je i sam rekao da je srpskog porijekla.

Navijači su uspjeli da pronađu podatak da je njegova majka Vera Krozbi Srpkinja, pa ga je jedan od njih Pavle Nikolić pitao na društvenim mrežama da li je to tačno.

profimedia-0716276719-830x0

FOTO: AP

"Hej, Maks, da li ti imaš neke srpske korijene", pitao je Pavle i dobio sjajan odgovor od NFL zvezde: "Najbolji smo, najjači!", napisao je Krozbi, a uz to je stavio emotikon orla, jasno aludirajući na grb Srbije.

feptizdwiaakkyb

Foto: Twitter

Maks ima 25 godina, velika je budućnost američkog fudbala i u dresu Rajdersa je još od 2019. godine od koji je i draftovan u četvrtoj rundi.

profimedia-0723946649-830x0

Foto: Profimedia

Rođen je u Kolejvilu, malom mjestu u Teksasu gdje je i završio srednju školu. Ipak, jedini koledž koji je želio da mu pruži šansu u zahtjevanom programu bio je Istern Mičigen, tako da se 2015. godine obreo na daleki sjever zemlje i tako krojio svoju sudbinu.

Iako mlad, Maks je imao dosta problema u životu koje je na vrijeme sanirao i sada očekuje dijete sa svojom vjerenicom Rejčel Vošburn. Trebalo bi otac da postane upravo ovog mjeseca.

Prije svetlosti, djelovala je tama, jer je Krosbi bio duboko zagazio u opijanje od kojeg se dugo liječio, išao je i na odvikavanje, a ugovor sa Rajdersima je potpisao na godišnjicu završetka teškog procesa.

profimedia-0727718301-830x0

Foto: Profimedia

Sa klubom je ugovorio četiri godine saradnje na skoro 100 miliona dolara.

Postao je poznat i po tetovažama na vratu i desnoj ruci, a nedavno je istetovirao i grb Rajdersa sa kojim se pohvalio na mrežama.

Učitaj još novosti