05. 10. 2022 - 13:31
Rekli su mu da ima još 10 godina života, ušao je odmah u...
907
Shares
Rekli su mu da ima još 10 godina života, ušao je odmah u teretanu: DANAS IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO

Rekli su mu da ima još 10 godina života, ušao je odmah u teretanu: DANAS IZGLEDA NEPREPOZNATLJIVO

05. 10. 2022 - 13:31
0
Shares

Prvi čovjek UFC-a, Dana White, našao se u centru pažnje nakon nevjerovatne transformacije, piše Sportsport.ba

White je već godinama na predsjedničkoj poziciji UFC-a i od ove organizacije napravio je zaista fantastične stvari, te se u potpunosti posvetio svom poslu.

Međutim, nakon jednog ljekarskog pregleda postalo je jasno da se White sada mora posvetiti malo i sebi i da mora itekako da pripazi na svoje zdravstveno stanje koje nije bilo baš idealno.

White je imao problema s viškom kilograma i rutinski ljekarski pregled je pokazao da nema baš najbolje nalaze, te da je došlo vrijeme da se maksimalno mora posvetiti svojoj ishrani i zdravlju.

Zanimljivo da mu je život promijenio čovjek koji nema veze s ljekarima i bolnicama, već ima kliniku u kojoj kroz testove krvi može otkriti razne stvari.

On je gostovao u podcastu Action Junkeez u kojem je govorio o svemu tome i otkrio je da se nakon tih pregleda maksimalno posvetio sebi, a njegova nevjerovatna tasnformacija to najbolje potvrđuje.

White je za nekoliko mjeseci smršao skoro 20 kilograma i sada izgleda zaista fantastično, te je priznao da ga je taj čovjek prepao kada mu je rekao da mu zdravlje ne ide u najboljem smjeru zbog načina života kojeg vodi već godinama.

"Sada mogu da ti izvade malo krvi i čak ti kažu kada ćeš umrijeti i nestvarno je da skoro ne griješe u tim procjenama. Povezao sam se s tim čovjekom koji je provjerio moju krv i otkrio da rezultati nisu dobri", rekao je White i nastavio.

"Nazvao me da kaže da će lično doći do mene da popričamo. Pričali smo skoro četiri sata i objašnjavao mi je moju krvnu sliku. Šokirao sam se kada mi je rekao da imam još deset godina života".

"Baš sam se sj*bao kada sam to čuo. Dao mi je 10 godina života s takvim stilom života kakav sam imao. To je bilo prije 16 godina i rekao mi je ako ne promijenim stvari da će biti baš loše. Rekao mi je šta moram da promijenim i to sam uradio".

"Rekao mi je da ga poslušam i ako uradim u narednih 10 sedmica sve što mi on kaže to će mi promijeniti život. Posušao sam ga i izgubio sam skoro 20 kilograma. Sve loše stvari su nestale u deset je*enih sedmica. Idem kod raznih doktora deset godina i niko mi nije ništa tako rekao. Ovaj lik je nevjerovatan i zaista može da vam promijeni život. Kunem vam se osjećam se kao da imam 35 godina".

White je na društvenim mrežama objavio nekoliko fotografija iz teretane i pokazao je svoju transformaciju koja je mnoge ostavila bez teksta.

nintchdbpict000765320323

Učitaj još novosti