04. 10. 2022 - 22:38
Šef UFC-a se podvrgnuo kontroverznom testu koliko će živjeti:...
907
Shares
Šef UFC-a se podvrgnuo kontroverznom testu koliko će živjeti: Prepalo ga pa je napravio nevjerovatnu transformaciju FOTO

Šef UFC-a se podvrgnuo kontroverznom testu koliko će živjeti: Prepalo ga pa je napravio nevjerovatnu transformaciju FOTO

04. 10. 2022 - 22:38
0
Shares

Iako su naučnici upozorili ljude da ne plaćaju kontroverzne testove koji tvrde da tačno predviđaju koliko je vremena ostalo za život, prvi čovjek UFC-a Dana White podvrgnuo se testu i nakon toga odlučio promijeniti životne navike.

Sve više Amerikanaca plaćaju genetske testove koji navodno otkrivaju koliko im je života ostalo. Među njima je i Dana White koji je u podcastu nedavno otkrio da su mu naučnici rekli kako mu je ostalo 10 godina života.

Pomenuti genetski test navodno može proučiti da li će se u tijelu razviti bolesti poput raka, bolesti srca i Alzheimerove bolesti. Provode se isključivo pomoću analize krvi.

White je u podcastu otkrio da su mu rekli da ima još 10 godina života. Nakon toga promijenio je životne navike i smršao čak 30 kilograma tako da danas djeluje neprepoznatljivo.

"Izgubio sam 30 kilograma. Danas spavam od sedam do osam sati noću i ponovo se osjećam kao da mi je 35 godina", navodi White.

Slika OVDJE.

U međuvremenu, na društvenim mrežama pojavile su se fotografije koje potvrđuju da je prvi čovjek UFC-a prošao kroz nevjerovatan period transformacije. Iako su mu 53 godine, White izgleda neuporedivo mlađe i snažnije danas.

Učitaj još novosti