04. 10. 2022 - 16:06
Özil objavio fotografiju iz bolničkog kreveta i poručio čemu...
907
Shares
Özil objavio fotografiju iz bolničkog kreveta i poručio čemu se nada

Özil objavio fotografiju iz bolničkog kreveta i poručio čemu se nada

04. 10. 2022 - 16:06
0
Shares

Bivši njemački reprezentativac Mesut Özil objavio je da mu je operacija leđa "dobro prošla" i da ga sada očekuje nešto duži proces rehabilitacije, prije nego se vrati na teren.

Özil je u ponedjeljak otišao pod nož kako bi riješio dugogodišnji problem s bolovima u leđima, a proteklih godina imao je brojne probleme i s tim u vezi propustio je čak 31 utakmicu od 2018. godine.

Sada je svojim fanovima dao pozitivne informacije o svom stanju nakon operacije, a uz fotografiju iz bolnice napisao je:

"Današnja operacija je dobro prošla. Još jednom hvala svima na porukama i molitvama - neka vas Bog sve blagoslovi."

Objava OVDJE.

Prije operacije, na društvenim mrežama objavio je da će ga sigurno očekuje duža pauza i izbivanje s terena, a da će pokušati da se što prije vrati i priključi svojim saigračima.

Početkom ljeta, Özil se pridružio Bašakšehiru nakon što je bio prinuđen da napusti Fenerbahče, a njega su u klubu "prekrižili" nakon što se posvađao s tadašnjim privremenim trenerom Ismailom Kartalom.

Tokom karijere, ovaj 33-godišnjak je igrao za Real Madrid, Schalke, Werder iz Bremena i Arsenal, a za reprezentaciju Njemačke debitovao je 2009. godine i s njima je 2014. godine postao prvak svijeta.

Učitaj još novosti