03. 10. 2022 - 23:11
Horde zla: Za razliku od prethodnih izbora, ovog puta ni na...
907
Shares
Horde zla: Za razliku od prethodnih izbora, ovog puta ni na predizbornim skupovima nisu skupljani jeftini poeni na ime Vedrana Puljića

NAVIJAČI FK SARAJEVO

Horde zla: Za razliku od prethodnih izbora, ovog puta ni na predizbornim skupovima nisu skupljani jeftini poeni na ime Vedrana Puljića

03. 10. 2022 - 23:11
0
Shares

Iz Udruženja navijača FK Sarajevo "Horde zla" oglasili su se saopćenjem nakon što su u Bosni i Hercegovini jučer završeni izbori. 

- Za razliku od prethodnih izbora, ovog puta ni na predizbornim skupovima nisu skupljani jeftini poeni na ime Vedrana Puljića. Napominjemo sve aktere izbora da se sutra, 04.10.2022. navršava trinaest godina od ubistva Vedrana Puljića. Trinaest godina u kojima ste uradili ništa. Osim predizbornih spomena kako biste pridobili valjda našu pažnju, pa kako niste uspjeli, prestao je i vaš spomen na Vedrana Puljića. 

Naš spomen neće prestati sve dok zadnji od nas ide na utakmice našeg voljenog kluba, za koji je Vedran živio. Zbog toga pozivamo sve navijače FK Sarajevo da sutra dođu u što većem broju na parking ispred gradskog groblja "Bare" u 17h gdje ćemo zajedno i dostojanstveno odati počast našem Vedranu. 

Također, pozivamo i sve ove što su u prethodnim godinama spominjali ime Vedrana Puljića na svojim političkim skupovima, da se pojave i skupa sa nama odaju počast Vedranu Puljiću. Napominjemo ih da je za ubistvo Vederana Puljića odgovoran MUP Zapadnohercegovačkog kantona. Živio je samo za Sjever, Horde i Sarajevo - poručili su iz Udruženja navijača FK Sarajevo.

Učitaj još novosti