28. 09. 2022 - 13:17
SRCE MI JE BILO SLOMLJENO! Kličko je bio lud za njom, a onda...
907
Shares
SRCE MI JE BILO SLOMLJENO! Kličko je bio lud za njom, a onda se sve SRUŠILO: Ukrajinac je povrijedio kao niko u životu

SRCE MI JE BILO SLOMLJENO! Kličko je bio lud za njom, a onda se sve SRUŠILO: Ukrajinac je povrijedio kao niko u životu

28. 09. 2022 - 13:17
0
Shares

Nekadašnji svetski šampion teške kategorije Ukrajinac Vladimir Kličko našao se u centru pažnje nakon dramatične ispovesti njegove bivše partnerke američke glumice Hajden Penetijer.

Američka glumica je popularnoj emisiji koju vodi supruga Vila Smita, Džada Pinket Smit, otkrila detalje svoje mukotrpne borbe sa Kličkom oko starateljstva nad ćerkicom Kajom.

Glumici, poznatoj po ulozi u seriji "Heroji" predviđali su blistavu karijeru, a cvetale su joj ruže godinama i u ljubavnom životu.

Imala je samo 19 godina kada je uplovila u vezu sa slavnim Ukrajincem, koji je 13 godina stariji od nje. Par je 2014. godine dobio ćerku Kaju i delovalo je da njihovoj sreći nema kraja, međutim, 2018. godine su se rastali i tada je počela žestoka borba za starateljstvo nad detetom.

3090255-profimedia0221730509-ls

Obično sud u ovakvim situacijama ima naklonost prema majkama, ali ovaj put Kličko je dobio bitku i puno starateljstvo nad ćerkom.

Penetijer je u emisiji otkrila da se ništa nije pitala, jer je Kličko imao asa u rukavu kojim je sve rešio.

Naime, glumica je od svoje 15 godine imala problema sa alkoholom i drogom, a situacija se dodatno pogoršala nakon depresiju u koju je upala posle porođaja.

"Tu nije bilo nikakve rasprave. Uznemirujući je bio način na koji je on to sve izveo. Mogao je bolje da objasni da zbog situacije u kojoj sam bila želi da Kaja živi sa njim, ali da se možemo viđati kad god poželim" kaže glumica i dodaje:

"To bi imalo smisla jer znam u kakvoj sam sitaciji bila. To što sam potpisala te papire je najgora stvar u mom životu. Srce mi je bilo slomljeno, nikada nisam donela težu odluku, ali nisam imala izbora. Nije mi ostavio prostora da se dogovorimo, sve je odradio sa advokatima".

3183641-klicko-ff

Kaja od svoje četvrte godine živi sa ocem u Ukrajini. Američki mediji ističu da nije pozanto na kojoj su lokaciji nakon što je počeo rat u ukrajini.

Penetijer se i dalje nada da će sa Kličkom rešiti probleme i da će dobiti priliku da provodi vreme sa svojim detetom.

Vladimir od prekida veze sa Hajden privatni život čuva daleko od očiju javnosti.

Izvor:Kurir

Učitaj još novosti