28. 09. 2022 - 12:48
ZBOG VANDE PROKLINJAO ŽIVOT - a ona ga ponovo vreba: Obrukala...
907
Shares
ZBOG VANDE PROKLINJAO ŽIVOT - a ona ga ponovo vreba: Obrukala ga pred cijelim svijetom i sada ga se sjetila

ZBOG VANDE PROKLINJAO ŽIVOT - a ona ga ponovo vreba: Obrukala ga pred cijelim svijetom i sada ga se sjetila

28. 09. 2022 - 12:48
0
Shares


Saga oko kontroverzne Vande Nare i Maura Ikardija se nastavlja.

Najpopularniji "fudbalski" par na svijetu rastao se nakon devet godina veze. Vanda je nedavno na Instagramu objavila da se razvodi od Maura i sa naloga je isklonila prezime Ikardi i izbrisala zajedničke fotografije sa slavnim fudbalerom.

S druge strane, Mauro Ikardi čini sve ne bili uspio da vrati suprugu. Fudbaler se jednostavno ne miri sa trenutnom situacijom.

U ljubavi je sve dozvoljeno... Tako smatra i Maruro, pa je povukao očajnički potez. Objavio je na Instagramu fotografiju sa djecom i poručio Vandi da mu nedostaje.

3190815-mauro-ff

Međutim, dok Mauro pati, Vanda vreba bivšeg supruga Maksija Lopeza.

Zapratila je Maksija na Instagramu i javno mu čestitala na lijepim vijestima, pošto bivši as sa sadašnjom partnerkom Danijelom Kristijanson čeka bebu.

"Čestitam! Porodica raste", napisala je Vanda.

3190821-308962836-3286147351712785-1326834247374651045-n-ff

Podsjetimo, Vanda je osramotila Lopeza pred očima cijelog svijeta, kada ga je je ostavila zbog njegovog najboljeg prijatelja Maura Ikardija.

Ljubavna afera čiji akteri su bili Mauro Ikardi, Vanda Nara i Maksi Lopez, 2013. godine uzdrmala je svjetsku javnost. To je definitivno jedan od najintrigantnijih trouglova u svijetu sporta.

Mauro i Maksi su bili najbolji prijatelji, dok se nije umiješala vatrena Vanda. Odlučila je da više ne bude gospođa Lopez, već Ikardi... I uspjela je u svojoj nameri.

Ikardi i Vanda su se vjenčali, dobili djecu, a Maksi je ostao potpun sam. Iskusni Argentinski napadač se povukao, dugo je ćutao, nije žeioo da komentariše čitavu situaciju... Međutim, u razgovoru za argentinski dnevnik Klarin otkrio je kakav odnos ima sa bivšim prijateljem i bivšom suprugom.

"Sve što se desi u prošlostu, desi se sa razlogom. Ja sam poslije razvoda izabrao da živim povučenije i mirnije, ispod radara javnosti, kako bih zaštitio svoju djecu. Jednog dana će i ona da porastu. Pročitat će i vidjet će sve, a ja na želim da uradim ništa što bi me diskreditovalo kao njihovog oca", rekao je jednom prilikom Maksi.

(Kurir sport)

Učitaj još novosti