27. 09. 2022 - 20:52
Fudbalska lakrdija u Srbiji Sramotan potez napadača, sve je...
907
Shares
Fudbalska lakrdija u Srbiji Sramotan potez napadača, sve je više nego očigledno

Fudbalska lakrdija u Srbiji Sramotan potez napadača, sve je više nego očigledno

27. 09. 2022 - 20:52
0
Shares

Srbiju iz dana u dan pogađaju novi skandali s mogućim namještanjem utakmica, a proteklog vikenda zabilježena je nevjerovatna scena u Novim Banovcima koja je vrlo brzo obišla region.

Naše komšije imaju mnogo problema s namještanjem utakmica pa je zbog toga bivši član Izvršnog odbora Nogometnog saveza Srbije Dragiša Binić prije pet dana bio na saslušanju zbog izjava o namještanju utakmica.

Za to vrijeme iz dana u dan pojavljuju se skandalozni snimci. Posljednji je nevjerovatan i mediji u ovoj zemlji pišu da bi se mogao dovesti u vezu s namještanjem nogometnih mečeva. Kako i ne bi kad je napadač namjerno odbio postići pogodak.

Video OVDJE.

U utakmici Omladinca i Podunavca u Ligi Vojvodine napadač domaćeg tima izašao je sam na golmana. Nakon što mu je dribling prošao, dospio je sam ispred domaćeg golmana, ali nije želio dati gol. Namjerno se okrenuo i vratio loptu unazad da ne bi postigao gol.

Ono što je zanimljivo, jeste da su se domaći navijači na tribini smijali ovoj sceni i u nevjerici prokomentarisali potez napadača Omladinca.

 

Klix

Učitaj još novosti