27. 09. 2022 - 08:01
PRAVI BOOM IZ KATALONIJE! Barcelona sve dogovorila sa...
907
Shares
PRAVI BOOM IZ KATALONIJE! Barcelona sve dogovorila sa zvijezdom iz redove velikog rivala?

ASENSIO NAVODNO DOGOVORIO ČETVEROGODIŠNJU SARADNJU

PRAVI BOOM IZ KATALONIJE! Barcelona sve dogovorila sa zvijezdom iz redove velikog rivala?

27. 09. 2022 - 08:01
0
Shares

Marco Asensio sve je bliže dogovoru s Barcelonom! Ovu vijest je objavio RAC1, koji tvrdi da je Asensio postigao dogovor s Barçom za četverogodišnji ugovor.

Asensio je u posljednjoj godini ugovora s Real Madridom i u ovom trenutku nema nikakvih naznaka da bi mogao produžiti saradnju s ‘Kraljevskim klubom‘.

Jorge Mendes je preuzeo brigu o karijeri Asensija i to se nikako nije dopalo Florentinu Perezu. Asensio je zahtijevao veću minutažu i bolji ugovor, ali ga nije dobio, baš suprotno, Španjolac je potpuno pao u drugi plan od početka ove sezone.

Asensio ima 26 godina, nalazi se u najboljim igračkim godinama, ali ne igra dovoljno i zato želi promjenu. Barcelona bi mogla biti pun pogodak, međutim, ne treba zaboraviti da su tu još Dembele, Raphinha i Ferran Torres, pa je jasno da će se Xavi morati riješiti nekoga od njih.

Asensio se čini kao zaista dobra prilika, naročito jer je besplatan, a sasvim sigurno da bi i Joan Laporta volio realizirati odbačenu zvijezdu Reala i “pecnuti” svog velikog rivala Florentina Pereza.

Učitaj još novosti