23. 09. 2022 - 11:06
SALAH U DRESU UPAO NA VJENČANJE, PRIŠAO MLADENCIMA: Ovo nikako...
907
Shares
SALAH U DRESU UPAO NA VJENČANJE, PRIŠAO MLADENCIMA: Ovo nikako nisu očekivali

SALAH U DRESU UPAO NA VJENČANJE, PRIŠAO MLADENCIMA: Ovo nikako nisu očekivali

23. 09. 2022 - 11:06
0
Shares

Poput većine nogometaša, Mohamed Salah trenutno je na reprezentativnoj dužnosti i on se sprema za nastupe u dresu Egipta.

Egipat igra protiv Nigera i Liberije, a napadač Liverpoola bit će svakako predvodnih svog nacionalnog tima i najveća opasnost po gol spomenutih rivala.

Prvi meč Egipćani igraju večeras od 20 sati protiv Nigera i prijateljskog je karaktera, baš kao i onaj protiv Liberije koji se igra u utorak navečer u istom terminu.

Salah je naučio da uveseljava ljude, ovaj put je učinio poseban dan još posebnijim mladencima u Egiptu. Mladenci su bili smješteni u istom hotelu u kojem su odsjeli reprezentativci Egipta, te su obavili službeno fotografisanje.

Salah, apsolutni heroj u svojoj domovini, bio je u blizini i brzo je "uskočio" u kadar u dresu i šorcu reprezentacije Egipta, čime je oduševio novopečeni bračni par koji nije mogao ni sanjati da će na svom vjenčanju imati i Salaha.

Video na OVOM LINKU
 

Nakon što je pozirao za fotografije, zvijezda Liverpoola odjurila je kao da kasni na važan sastanak.

Dan vjenčanja je već postao nezaboravan, ali te fotografije će u budućnosti par moći ponosno da pokazuje svima. Malo ljudi može reći da je na njihovim slikama bio jedan od najboljih igrača na svijetu.

Salahov Egipat neće biti na Svjetskom prvenstvu u Kataru, ali će biti sparing partner Belgiji 18. novembra u Kuvajtu.

Što se samog Salaha tiče, ove mu sezone ne ide baš najbolje, pa je u šest mečeva Premie lige postigao samo dva gola. To je ipak ispod njegovih očekivanja. U Ligi prvaka je dao jedan gol na dva meča.

Redsi nisu najbolje otvorili sezonu, imaju dosta problema, ponajviše zbog brojnih povreda s kojima se suočava Jurgen Klopp. Liverpool je trenutno osmi na tabeli sa devet bodova i već zaostaje devet bodova za vodećim Arsenalom, uz doduše utakmicu manje.

Učitaj još novosti