21. 09. 2022 - 14:38
ČOVJEK JE PRAVA PRAVCATA ZVIJER U BORBI: Planetarno poznati...
907
Shares
ČOVJEK JE PRAVA PRAVCATA ZVIJER U BORBI: Planetarno poznati glumac melje konkurenciju i nepobjediv je

TOM HARDY

ČOVJEK JE PRAVA PRAVCATA ZVIJER U BORBI: Planetarno poznati glumac melje konkurenciju i nepobjediv je

Sportsport.ba
21. 09. 2022 - 14:38
0
Shares

Poznati glumac Tom Hardy (45) nastavlja da melje konkurenciju na jiu jitsu turnirima u Velikoj Britaniji.

Glumačka zvijezda koja je ostvarila brojne zapažene uloge u svjetskim filmskim hitovima odličan je i borac, a to je pokazao u prethodnih mjesec dana.

Prvo je na uvjerljiv način osvojio svoj prvi turnir u Wolverhamptonu. Bio je uvjerljiv protiv svojih rivala i poštedio je protivnika i loma ruke jer imao zaista vrhunsku polugu.

Protekle subote Hardy se ponovo vratio borbi na turniru u Milton Keynesu. Niko ga nije tamo očekivao, a on je ponovo oduševio sve i pomeo je konkurenciju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tomhardy.bae (@tomhardy.bae)

Organizatori su znali da bi se Hardy mogao pojaviti. Ipak, sve su držali u tajnosti kako bi oni najbolji došli i kako ne bi previše publike došlo na turnir koju na kraju ne bi mogli obuzdati.

Sponzor turnira Sean Rosborough je o dolasku i nastupu Toma Hardyja rekao:

"Saznali smo nekoliko sedmica ranije da će vjerovatno doći na turnir. Zadržali smo to za sebe jer nismo htjeli da publika nagrne i da ga ometa dok se takmiči", rekao je Rosborough, koji je oduševljen Hardyjem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tomhardy.bae (@tomhardy.bae)


"Nevjerovatan je. Mnogi su tražili fotografiju i nije mu to predstavljalo problem. Nije mu smetalo. Želio je samo da sve bude normalno i vjerujem da se dobro zabavio".

Što se tiče takmičenja i tu je ponovo iznenadio sve. Hardy je uništio konkurenciju i još je jednom pokazao da se radi o vrhunskom jiu jitsu borcu.

"Čudesan je u jiu jitsuu. Tokom borbe bio je maksimalno fokusiran na ono što radi", istakao je organizator ovog takmičenja.

Hardy je 2011. godine imao ulogu MMA borca u filmu Warrior. Jedan je to od boljih filmova o mješovitim borilačkim vještinama i apsolutno ga vrijedi pogledati.

Učitaj još novosti