21. 09. 2022 - 12:07
BOMBA S NOU CAMPA: Xavi krenuo po 'novog Modrića', spreman ga...
907
Shares
BOMBA S NOU CAMPA: Xavi krenuo po 'novog Modrića', spreman ga je učiniti najskupljim ikad!

LOVRO MAJER NA METI BARCE

BOMBA S NOU CAMPA: Xavi krenuo po 'novog Modrića', spreman ga je učiniti najskupljim ikad!

21. 09. 2022 - 12:07
0
Shares

Hrvatski reprezentativac Lovro Majer (24) odličnim je igrama u Rennesu privukao pažnju brojnih europskih velikana. Ovo ljeto bio je blizu prelaska u Atletico Madrid, no taj se transfer naposljetku nije ostvario pa je mladi veznjak ostao u francuskom klubu.

Sada se pojavila informacija da se za Majera, "novog Modrića", kako ga nazivaju u tekstu, raspitivala i Barcelona. Tako barem tvrdi francuski Foot Mercato, no nije bilo nikakve konkretne ponude jer je Barca imala prioritete na nekim drugim pozicijama.

Xavi će i dalje osnaživati momčad te bi jedna od idućih kupovina mogao biti veznjak. Mundo Deportivo piše da je prva opcija Martin Zubimendi iz Real Sociedada, no dodaje da je i Majer vrlo zanimljiv čelnicima katalonskog kluba.

Majer je u Rennesu prošle sezone u 36 nastupa ostvario učinak od šest golova i devet asistencija. Francuzi su ga Dinamu platili 12 miliona eura, a već sad očekuju veliku zaradu na njemu i cijene ga na 60 miliona.

Proda li se Majer za toliki iznos, postao bi najskuplji hrvatski igrač u povijesti, ne dogodi li se u međuvremenu još neki veći transfer. Trenutni rekorder je Mateo Kovačić, za kojeg je Chelsea platio Realu 45 miliona eura.

Učitaj još novosti