20. 09. 2022 - 08:10
IMA VELIKU PODRŠKU: Jedan od glavnih Bayernovih operativaca...
907
Shares
IMA VELIKU PODRŠKU: Jedan od glavnih Bayernovih operativaca otvoreno o statusu Nagelsmanna

SVE JE JASNO

IMA VELIKU PODRŠKU: Jedan od glavnih Bayernovih operativaca otvoreno o statusu Nagelsmanna

20. 09. 2022 - 08:10
0
Shares

Izvršni direktor Bayerna Oliver Kahn osjetio je potrebu javno istaknuti stav uprave kluba o Julianu Nagelsmannu, koji se našao na meti kritika nakon serije loših rezultata.

Bayen je dobro počeo sezonu u Njemačkoj, ali je u posljednja četiri meča osvojio samo tri boda. Nakon tri remija, za vikend je poražen od Augsburga i odmah se upalio alarm.

Mediji već traže nasljednika za mladog i perspektivnog trenera Nageslamanna, a kao glavni kandidat spominje se Thomas Tuchel. No, kakav je trenutni stav Bayerna?

"Nismo u kontaktu ni s jednim drugim trenerom. Potpuno vjerujemo Julianu", rekao je Kahn za Sky i tako na neki način stao u kraj glasinama o smjeni bivšeg trenera Leipziga i Hoffenheima.

"Naravno da smo nezadovoljni i neraspoloženi. Moramo se izdići iznad svih tih problema i protiv Bayer Leverkusena očekujem da igramo napadački. Možda vas neko želi uvjeriti da ćemo se samo prošetati do naslova Bundeslige. Ja vas uvjeravam da to nije slučaj."

Za razliku od Bundeslige, Bayern u Ligi prvaka igra bolje, upisao je dvije pobjede u tzv. grupi smrti. Prvo je slavio u gostima kod Intera, a potom je na Allianz Areni pobijedio Barcelonu.

Unatoč privremenoj rezultatskoj krizi, mnogi su ipak uvjereni da će Bayern bez problema doći do novog naslova prvaka u Njemačkoj, ali u Ligi prvaka će biti mnogo teže s obzirom na kvalitet timova iz ostalih liga.

Odmah nakon spomenute utakmice s Augsburgom, Hasan Salihamidžić je bio vidno razočaran, čak je najavljivao velike promjene...

"Nismo pobijedili u četiri utakmice. Malo sam zabrinut. Nismo završili nekoliko prilika, a imali smo ih jako malo. Ne možemo tako slaviti u Bundesligi. Imamo problema protiv fizički jakih timova. Sada više nema izgovora, sada nam trebaju pobjede, inače će da se dese grozne stvari", rekao je Salihamidžić nakon utakmice.

Nagelsmann je odmah nakon utakmice najavio da će biti posljedica:

"Danas neću isticati niti jednog igrača. Trenutni negativni trend nije dobar. Puno toga se mora promijeniti. Razmislit ću o tome pa ćemo vidjeti kako će biti. Razmislit ću o svemu, o sebi, o situaciji, o svemu", kazao je Nagelsmann.

Jedno je sigurno, ova reprezentativna stanka dobro će doći i Nagelsmannu i igračima i svim čelnicima Bayerna nakon turbulentnog perioda i niza loših rezultata.

Izvor:Sportsport

Učitaj još novosti