19. 09. 2022 - 23:17
BAŠ GOSPODSKI: Navijači Atletica najstrašnije vrijeđali...
907
Shares
BAŠ GOSPODSKI: Navijači Atletica najstrašnije vrijeđali Courotisa, on ih ‘ohladio’ samo jednim potezom

PRIMERA

BAŠ GOSPODSKI: Navijači Atletica najstrašnije vrijeđali Courotisa, on ih ‘ohladio’ samo jednim potezom

19. 09. 2022 - 23:17
0
Shares

Igrači Real Madrida nastavljaju nizati sjajne rezultate na početku ove sezone, te se sa maksimalnim učinkom nalaze na vrhu La Lige.

Sinoć su u gradskom derbiju ‘Kraljevi’ pobijedili i Atletico Madrid sa 1:2, dok toplu dobrodošlicu na Wanda Metropolitanu definitivno nije imao golman Reala Thibaut Courtois.

Naime, kao što je poznato, Belgijanac je ranije nosio dres ‘Jorgandžija’ i njegov potpis za velikog gradskog rivala navijači smatraju izdajom.

Od samog zagrijavanja Courtoisa su psovali neki od navijača Atletica, a golman je odgovorio početnim osmijehom. Ubrzo nakon toga, čuvar mreže prvaka Evrope istezao se na jumbo reklamama i psovke su se pojačale.

Courtois se zatim ponovo nasmiješio i pokazao domaćim navijačima pokretom prsta svoju tetovažu na podlaktici, na kojoj su njegovi inicijali, broj dresa i 2022., uz trofej Lige prvaka osvojen s Realom u proljeće, a koji Atletico nema u svom izlogu.

Video možete pogledati OVDJE, a nakon ovoga je jasno da će reprezentativac Belgije svaki idući put biti dočekan sa minimalno dobrodošlice, odnosno uz salve uvreda s tribina.

Standings provided by SofaScore

 

Učitaj još novosti